joi , 6 mai 2021

Cristian Stan cere ministrului Vlad Voiculescu “să-și depășească puțin condiția de gropar al Sănătății”

Primarul Municipiului Târgoviște critică vehement ministrul Sănătății dar și specialiștii în domeniu, reproșând comunicarea nu numai deficitară dar și incoerentă vizavi de imunizarea împotriva COVID-19 cu serul AstraZeneca. Postarea a fost făcută după ce chiar compania producătoare a controversatului vaccin a transmis o informare către profesioniștii din Sănătate, prin care le solicită să fie atenți la efectele adverse:

Nu există ticăloșie mai mare față de oameni, în această perioadă, decât să le ascunzi adevărul. Nicio campanie împotriva vaccinului nu e atât de nocivă ca atitudinea celor (i)responsabili cu gestionarea situaței de sănătate din țară.

Eu m-am vaccinat cu AstraZeneca. Zilele acestea, apare o adresă OFICIALĂ pentru înștiințarea profesioniștilor din domeniul sănătății cu privire la „riscul de trombocitopenie și de tulburări de coagulare în asociere cu administrarea vaccinului Astra Zeneca”.

Nu sunt specialist și nu pot să vorbesc în dreptul altora care se pricep. Dar ce facem cu iresponsabilii care tac? Ce facem cu genul ăsta de comunicare inconștientă din partea Guvernului? Poate cineva din toată adunătura aia de sinecuriști să ne explice, cu subiect și predicat, ce facem mai departe? Să fim informați complet, în amănunt despre fiecare părticică de risc pe care ne-o asumăm (sau nu)? Poate ministrul Sănătății, celebrul domn Vlad Voiculescu, să-și depășească puțin condiția de gropar al Sănătății și beneficiar al sponsorilor privați și să vorbească despre aceste lucruri?

Trebuie făcut rapelul. Îl facem? Care este riscul? Trebuie să căutăm documente pe internet sau avem o comunicare decentă din partea Statului român?

Mi se pare ireal că într-un astfel de moment dificil la nivel mondial, noi suntem conduși de niște indivizi care râd în conferințe de presă atunci când mai anunță niște restricții.

PS: În mai puțin de 2 luni, numai în Tărgoviște au fost vaccinați aproape 7000 de oameni cu “vaccinul periculos”!- a scris primarul Cristian Stan pe pagina sa de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *