joi , 6 mai 2021

Conțești: Goana unui tânăr vitezoman urmărit de polițiști s-a încheiat într-un canal, pe marginea drumului!

Urmărire ca-n filme astăzi, la Conțești, după ce șoferul unui SUV a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor. Tânărul de 19 ani a fost surprins cu aparatul radar în timp ce  rula cu viteza de 182 km/h  pe DN 71, viteză mult peste limita legală. Cu polițiștii pe urmele sale, șoferul teribilist a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat cu bolidul într-un canal colector, pe raza satului Heleșteu. În urma accidentului, un bărbat aflat în autoturism a fost rănit.

“Polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Răcari, în timp ce se aflau pe drumul național 71, pe raza localității Contești,  au efectuat semnal pentru oprirea unui autoturism care depășise regimul legal de viteză impus pentru sectorul respectiv de drum. Conducatorul auto nu s-a conformat, polițiștii procedând la urmărirea acestuia.

Ulterior, șoferul un tânăr de 19 ani, in timp ce se afla pe raza localității Heleșteu, ar fi pierdut controlul asupra directiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă și s-a rasturnat intr-un șanț. În urma evenimentului rutier, un barbat, în vârstă de 40 de ani, pasager in autoturism, a fost ranit.

Conducătorul auto urmează sa fie sanctionat contraventional, iar permisul de conducere ii va fi retinut. Acesta a fost înregistrat cu un aparat de măsurare a vitezei de deplasare, în timp ce circula cu viteză de 182 de km/h.Totodată,  în cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută de art. 196 din Codul Penal, fiind efectuate cercetari”- precizează IPJ Dâmbovița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *