joi , 6 mai 2021

Dpt. Carmen Holban, despre cazul “Foișor”: Asta arată încă o dată haosul provocat de cei care ne conduc acum!

Carmen Holban, deputat PSD de Dâmbovița, membru în Comisia parlamentară pentru Sănătate și Familie, aduce în atenția opiniei publice disprețul și lipsa de organizare care guvernează astăzi sistemul de Sănătate publică. Consideră că este  inadmisibil ce se întâmplă acum în București, cu pacienții unui renumit spital, între care și o târgovișteancă operată și aflată în recuperare la Spitalul Foișor , care a fost scoasă pe o targă improvizată din unitatea sanitară:

 “În  această situație se regăsesc toți pacienții de la Foișor. Asta pentru că membrii Executivului și alți factori de decizie, printre care și Raed Arafat, au hotărât, în această seară, să transforme Spitalul Foișor în spital suport Covid.

Fără niciun anunț prealabil, fără nicio înștiințare.Asta arată încă o dată haosul provocat de cei care ne conduc acum!

Oamenii nu mai reprezintă nimic pentru acest Guvern iresponsabil. Nu au niciun pic de empatie pentru pacienții abia scoși de pe mesele de operații. 

Nu este uman ca acești oameni să fie tratați cu atâta indiferență!Este rușinos ce face acest Guvern, este rușinos ce face Arafat”- a transmis Carmen Holban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *