joi , 6 mai 2021

Târgoviște: Miercuri s-ar putea redeschide sălile de spectacole, restaurantele și cafenelele

După ce se apropiase de 4 la mie, de la începutul lunii aprilie rata de infectare la Târgoviște a scăzut constant. Vineri a fost calculată la 2,96 la mie, pentru ca sâmbătă să coboare la 2,70. Asta înseamnă că reședința de județ a ieșit din șcenariul roșu , fiind așteptate mai multe măsuri de relaxare, punctate și de primarul municipiului, Cristian Stan:

Municipiul Târgoviște înregistrează astăzi (vineri n.n)o rată de incidență COVID de 2,96/1000, cea mai scăzută din ultimele 30 de zile!

Prin urmare, ținând cont de faptul că ultima Hotărâre a CJSU Dâmbovița privind constatarea încadrării în limitele incidenței cumulate la 14 zile, a fost emisă în data de 31.03.2021, dacă tendința se menține și rata de incidență nu crește, începând de miercuri, 14.04.2021, se vor redeschide la interior instituțiile de spectacole, restaurantele și cafenelele, în limita a 30% din capacitate.

Acest lucru va permite activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor, fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 6,00-22,00.

Totodată, va fi permisă desfășurarea activității în cadrul instituțiilor de spectacole și/sau concerte, cu participarea publicului în limita a 30% din capacitatea maximă a spațiului.Foarte importantă este tendința de scădere constantă a numarului de infectări. 

Sănătate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *