joi , 6 mai 2021

Liderul PNL Târgoviște acuză lipsă de transparență și dezinformare la primărie

Președintele PNL Târgoviște , Aurelian Cotinescu, a acuzat de dezinformare acei politicieni care vin în spațiul public cu afirmații de genul  “Guvernul PNL nu-i iubește pe târgovișteni, îi urăște foarte tare și nu vrea să dea nici măcar un euro pentru acest oraș. Este o altă dezinformare majoră.”

Susține Cotinescu faptul că realitatea este cu totul alta și a dat ca exemplu alocările de anul trecut, când Târgoviștea a primit 66 milioane de lei pe diferite axe, de la cheltuieli generate de pandemia de COVID-19 și până la cofinanțarea unor proiecte de investiții cu finanțări nerambursabile. A enumerat aici sumele pentru cheltuieli de carantinare, pentru Sănătate, pentru dezvoltarea proiectelor europene ori prin PNDL, la care s-au adăugat sumele cuvenite sub formă de cote defalcate din impozitul pe profit și din TVA.

Șeful liberal a acuzat și lipsa de transparență în cheltuirea banilor publici, spunând că asta avantajează majoritatea din Consiliul Local Municipal:”În cadrul Consiliului Local am depus un amendament prin care am cerut Primăriei Târgoviște ca, la sfârșitul fiecărei luni, să apară pe site-ul primăriei toate plățile efectuate precum și datoriile pe care le înregistrează. Bineînțeles, proiectul nostru nu a fost votat de consilierii PSD , pentru că lipsa de transparență îi avantajează!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *