joi , 6 mai 2021

Proiectul politic Pro România continuă

La Târgoviște a avut loc vineri întâlnirea regională Sud-Muntenia a partidului Pro România. Au participat la eveniment  Adrian Țuțuianu și  Marian Neacșu, reprezentând conducerea la nivel central a partidului și coordonatori ai  organizațiilor din județele participante- Prahova, Argeș, Ialomița, Teleorman, Giurgiu, Călărași și, bineînțeles, Dâmbovița.

“Ne-am întâlnit astăzi în primul rând pentru că am stabilit responsabilități la nivel național, cu membrii conducerii centrale. Este prima întâlnire în acest format, în cadrul căreia am discutat despre viitor în principal, legat de reconstrucția proiectului nostru politic și pot spune,  ca o primă concluzie, că există o unanimitate de vedere, în sensul că acest proiect politic trebuie continuat, că el poate fi relevant pentru scena politică românească și  că, în anul 2024, Pro România poate fi un  partid de care să depindă construcția unei alianțe politice pre sau post electorale. Din discuția cu colegii noștri a rezultat idea consolidării identității noastre politice ca partid de centru stânga, modern, pro-european. Un partid care să aibă și o viziune naționalistă-civică, cu privire la dezvoltarea țării.  O a treia concluzie, există disponibilitatea tuturor colegilor noștri de a ne procupa foarte serios în acest an pentru organizarea alegerilor  la nivel de comune, orașe, municipii, a conferințelor județene de alegeri, pentru ca la final să organizăm congresul național al partidului, unde să definim un program politic și un program de guvernare. Evident, cu lideri care să aibă în spate votul membrilor de partid”-a spus vicepreședintele Pro România, Adrian Țuțuianu.

Pragmatic, Marian Neacșu a scos în evidență faptul că proiectul politic continuă, un atuu principal fiind resursa umană de calitate pe care o are Pro România. Neacșu a recunoscut deficiențele de organizare de la ultima confruntare politică și nu a ascuns că se încearcă racolarea “la bucată” a aleșilor locali Pro România. Astfel de întâlniri vor continua în perioada următoare, următoarea fiind programată la Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *