joi , 6 mai 2021

Senatorul Titus Corlățean (PSD) – intervenție în sprijinul familiilor sinistrate din Găești

Din 15 ianuarie, de când a avut loc o puternică explozie în blocul în care locuiau, 25 de familii din Găești trăiesc un calvar. Au rămas fără un acoperis deasupra capului și nu li se mai dă voie să intre în apartamente iar autoritățile nu par interesate de soarta lor. Pentru a veni în sprijinul sinistraților din Găești, senatorul PSD de Dâmbovița, Titus Corlățean, s-a adresat direct primului ministru Florin Câțu, căruia i-a solicitat ajutor guvernamental pentru aceste familii greu încercate.

 “Ce intenționați să faceți în perioada următoare, ce măsuri intenționează guvernul să adopte, eventual o hotărâre de guvern care să acorde sprijinul bugetar, financiar și alte modalități logistice necesare pentru a interveni pentru refacerea blocului afectat de această explozie groaznică și care a produs și victime?”- Este întrebarea pusă de senatorul PSD Dâmbovița, Titus Corlățean, căruia trebuie să-i răspundă premierul Flroin Cîțu. 

Guvernul României este obligat să intervină în astfel de situații și trebuie să-i sprijine pe oameni.Este și cazul celor   25 de familii din Găești care au rămas fără locuințe și de soarta cărora nu se mai interesează nimeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *