joi , 6 mai 2021

Rezultate simulare Evaluarea Națională: Procentul elevilor cu medii peste 5, sub media la nivel național

Inspectoratul Școlar Dâmbovița a comunicat rezultatele obținute de elevii care au participat la probele scrise la simularea pentru Evaluarea Națională, pe 29 și 30 martie.

La Limba și literatura român, : procentul notelor mai mari sau egale cu 5 este 68.39%.  și un singur   elev a obținut nota 10 (Școala Gimnazială „Șerban Cioculescu” Găești).

La Matematică procentul notelor mai mari sau egale cu 5 este substanțial mai redus, respectiv 54.08%. La această probă 12 elevi au obținut nota 10 (cinci elevi de la Colegiul Național „Ienăchiță Văcărescu” Târgoviște și câte un elev de la Colegiul Național „Constantin Carabella” Târgoviște, Colegiul Național „Constantin Cantacuzino” Târgoviște, Colegiul Național „Vladimir Streinu” Găești, Școala Gimnazială „Coresi” Târgoviște, Școala Gimnazială „Pictor Nicolae Grigorescu” Titu, Școala Gimnazială „Șerban Cioculescu” Găești și Școala Gimnazială Nr. 4 „ Elena Donici Cantacuzino” Pucioasa).

Procentul elevilor cu medii mai mari sau egale cu 5 este de 60.62%  , cu cinci puncte procentuale sub media la nivel național – 65.60%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *