joi , 6 mai 2021

Vătaful de pe Vlașca scapă de pușcărie?

După ce s-a coborât la cel mai de jos nivel moral, furând practic de la gura copiilor instituționalizați, Liviu Dragnea beneficiază de clemența magistraților și iese mai devreme cu un an și jumătate din pușcărie. Chiar dacă ne aflăm în Săptămâna Luminată, nu putem trece cu vederea acest moment, pe care îl percepem ca pe un afront la adresa oamenilor cinstiți, cu frică de Dumnezeu , cum se spune. Legal vorbind, nu i se face vreo favoare iar Dragnea, care a stăpânit ani de zile România, comportându-se fix ca un vătaf de pe Vlașca. Este tratat la fel cu ceilalți infractori, cu care Justiția este prea blândă, de multe ori chiar exagerat de părtinitoare. 

Nu a fost deci o premieră că fostul lider, la un pas să se transforme în groparul   PSD ,  a primit aviz favorabil din partea comisiei din Penitenciarul Rahova pentru a fi eliberat condiţionat.  Dragnea, care este este încarcerat la Rahova din 27 mai 2019, după ce a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, va afla marți  unde va petrece Paștele. A executat două treimi din pedeapsa de 3 ani și jumătate de închisoare, una dintre condițiile pentru eliberarea condiționată dar nu trebuie uitat că a avut  mai multe conflicte cu cei din conducerea Penitenciarului Rahova, unde execută pedeapsa, intentând mai multe procese, pe motiv că nu este lăsat să muncească în atelierul auto al închisorii. De unde atunci atâta bunăvoință ???

Să nu fi știut cei despre care se spune că “impart dreptatea” despre decizia  conducerii penitenciarului, care  i-a retras dreptul la muncă după ce Dragnea a acordat fără permisiune un interviu online fostei sale consiliere, care face acum pe justițiara pe un post de televiziune. Ar mai fi de spus doar că asemenea “favoruri” se fac pușcăriașilor inclusiv ca urmare a promovării unor  legi cu dedicatie, promovate  prin slugoi ordinari ca  Iordache  ori Șerban Nicolae, care  au macelarit legile justitiei atât de crunt , de umblă încă  liberi alde Udrea și Valcov ori alții, la fel de vinovați, trăiesc în lux din ce au furat, prin cele mai exotice locuri de pe planetă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *