joi , 6 mai 2021

După ce au băut bine, i-a apucat plimbatul cu mașina

În minivacanța de Paște, polițiștii de la Serviciul Rutier au acționat pe raza întregului județ pentru prevenirea și combaterea cauzelor accidentelor de circulație și creșterea gradului de siguranță în trafic. În cadrul acțiunilor specifice,  au surprins trei bărbați, pe raza localităților Viforâta și Vișina, în timp ce conduceau autovehicule deși se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

De asemenea, un bărbat de 46 de ani, implicat într-un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale, este cercetat de polițiști pentru conducerea autoturismului sub influența băuturilor alcoolice.Fiind testați cu aparatul etilotest, conducătorii auto au prezentat alcoolemii cu valori cuprinse între 0,55 și 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Alți doi bărbați de 21 și 33 de ani, au fost surprinși de polițiști în timp ce conduceau autoturisme pe raza localităților Brănești și Plopu, fără a poseda permis de conducere.

Totodată, un bărbat de 52 de ani, a fost depistat pe raza localității Gura Foii, în timp ce conducea un autoturism al cărui număr de înmatriculare a fost retras și având suspendată exercitarea dreptului de a conduce.

În cauză, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, fiind efectuate cercetări sub coordonarea procurorului de caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *