joi , 6 mai 2021

Președinte CJ Dâmbovița:Revenirea treptată la normalitate se datorează celor care s-au vaccinat și care au respectat regulile sanitare!

Printr-o postare pe pagina sa de socializare, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, scoate în evidență reducerea ratei de infectare cu COVID-19 în ultimele două săptămâni, în județul Dâmbovița, până la valoarea de   0,81 la 1.000 de locuitori. Asta înseamnă o etapă important spre normalitate și va permite reluarea școlii cu prezența fizică la ore pentru majoritatea elevilor dâmbovițeni:

 “Putem spune că, ușor, ușor, facem pași importanți spre o viață normală! Suntem tot mai aproape de eliminarea restricțiilor, iar acest lucru se datorează celor 70.134 de dâmbovițeni care, până astăzi, au făcut cel puțin prima doză a vaccinului care ne ajută în lupta împotriva COVID-19! 

Revenirea la viața de dinainte de pandemie este aproape, mulțumită dâmbovițenilor care au respectat măsurile de prevenire a răspândirii acestui virus, precum și celor care s-au vaccinat! 

Datorită lor, mâine, în foarte multe localități dâmbovițene, curțile școlilor vor fi iar pline! 

Este primul pas spre normalitate!

#Ne_Vaccinam”- a transmis președintele Corneliu Ștefan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *