marți , 21 septembrie 2021

Românii plătesc nejustificat facturi uriașe la energie iar politicienii puterii fac circ ieftin!!

În premieră, birourile Permanente ale celor două Camere au fost convocate într-o zi de vineri, la ora 23.00, în şedinţă online. De ce atâta zor? Nu era vorba nici de Planul de Reziliență și nici de vreo discuție privind descurajarea și sancționarea furnizorilor care au scumpit nejustificat tarifele la energie electrică și gaze naturale. Convocarea a fost făcută pentru a se lua  act de depunerea moţiunii de cenzură USR PLUS-AUR şi a stabili calendarul dezbaterii acesteia. Şedinţa a fost amânată pentru sâmbătă, la ora 11:00, nefiind întrunit cvorumul. Nu s-au prezentat o parte dintre membrii PNL, dar și de la UDMR și PSD.

«Scopul scuză mijloacele», a zis nemuritorul Gambetta!? Trăiască neo- caţavencii !

Vizavi de această situație, nu au întârziat mesajele belicoase:”Ședința din seara asta tocmai s-a încheiat fără cvorum – PNL și PSD au jucat la offsaid”, a scris pe Facebook deputatul USR- Plus Cristina Prună, fost ministru al Justiției în trista Guvernare Cioloș. După ce s-a aliat cu AUR, mai nou USR-Plus se gudură și pe lângă PSD!”Domnul Ciolacu a afirmat clar că va susține moțiunea de demitere a lui Cîțu. Opoziția nu înseamnă blaturi. Așteptăm toate forțele care au declarat că vor debarcarea lui Cîțu să nu tergiverseze procedurile parlamentare.”, a adăugat Prună.

Vorbe grele: Barna i-a numit pe cei din gruparea Cîțu infractori și politruci

 Co-preşedintele USR PLUS Dan Barna a anunţat vineri seară că tocmai a fost depusă moţiunea de cenzură, despre care a afirmat că este calea parlamentară pentru ca în cel mai scurt timp să avem un nou premier şi coaliţia să meargă mai departe. “În măsura în care moţiunea nu va trece, Cabinetul Cîţu merge mai departe, iar noi mergem în opoziţie”, a afirmat el. “Fiţi de partea românilor, nu de partea infractorilor, a politrucilor şi a „băieţilor deştepţi”! Votaţi pentru demiterea guvernului Cîţu!”, este îndemnul adresat în textul moţiunii parlamentarilor, potrivit News.

Miniștrii USR-PLUS își vor depune demisiile din Guvern săptămâna viitoare.

QR Code

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *