marți , 21 septembrie 2021

Președinte Consiliu Județean: “Dâmbovițenii au tot dreptul să beneficieze de o infrastructură rutieră modernizată”

Președintele Consiliului județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a făcut publice două evenimente importante în procesul de dezvoltare a infrastructurii de transport. Este vorba despre lansarea procedurii de achiziții publice pentru modernizarea DN 71, pe tronsonul Târgoviște Sinaia, și desemnarea firmei care se va implica în realizarea viitorului drum expres dintre Târgoviște și București. Pe de altă parte, președintele Corneliu Ștefan declară că nu va renunța la modernizarea DN 71, pe sectorul Bîldana- Târgoviște!

A fost lansată licitația pentru modernizarea DN71, Târgoviște-Sinaia. De asemenea, în câteva zile, va fi desemnat câștigătorul licitației viitorului drum care va lega Târgovişte de București.

Mă bucură când ideile mele sunt preluate, indiferent care este acea persoană sau din ce partid face parte.

Încă de anul trecut, înainte de venirea mea la președinția Consiliului Judeţean Dâmbovița, solicitasem realizarea unui drum nou, astfel încât valorile de trafic din interiorul localităților dâmbovițene să fie diminuate, iar distanța dintre Târgoviște și București să fie parcursă cât mai rapid și în siguranță.

În ultimul an, în cadrul fiecărei întâlniri avute cu reprezentanții Ministerului Transporturilor și ai Companiei Naționale de Administrare a Infrastucturii Rutiere, și nu au fost puține, am susținut necesitatea realizării unui drum nou, atât de important pentru dezvoltarea județului nostru, precum și reluarea licitațiilor pentru modernizarea arterei Târgoviște-Sinaia.

Pe de altă parte, le reamintesc celor care conduc transporturile că nu renunț nici la modernizarea sectorului de drum Bâldana-Târgoviște. Toate proiectele viitoare, inclusiv drumul expres Târgoviște-București, sunt complementare drumului Bâldana-Târgoviște. Dâmbovițenii au tot dreptul să beneficieze de o infrastructură rutieră modernizată, astfel că tergiversarea lucrării Bâldana-Târgoviște nu face bine nimănui!”- a transmis președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

 

QR Code

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *