marți , 21 septembrie 2021

Tinerii merituoși au revenit din tabăra oferită deArhiepiscopia Târgoviște

Cei 14 tineri din ArhiepiscopiaTârgoviștei au revenit din tabăra urbană din București, oferită de Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon pentru rezultatele foarte bune la învățătură obținute în anul școlar anterior și pentru implicarea constant și susținută de care dau dovadă în cadrul comitetelor parohiale de tineret în care activează.

Sub coordonarea d-lui Marius-Ștefan Ciulu, Inspector în cadrul Sectorului Învățământ și activități cu tineretul al Arhiepiscopiei Bucureștilor, alături de Pc. Pr. prof. Bogdan Stana și a Pc. Pr. prof. Cosmin Filip, reprezentanții Eparhiei noastre, participanții s-au bucurat în cele 4 zile ale taberei de un program adecvat ce a cuprins vizitarea celor mai importante biserici și obiective culturale din capital țării, precum: Catedrala Patriarhală și Palatul Patriarhal, sediul televiziunii Trinitas, Mănăstirea Antim și muzeul mănăstirii, Biserica Domnița Bălașa, Biserica Kretzulescu, Biserica Sf. Nicolae dintr-o zi, Biserica Sfântul Gheorghe Nou, Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Nifon”, Mănăstirea  Radu Vodă și Biserica Precupeții Noi, unde a avutl oc o întâlnire duhovnicească cu Pc. Pr. prof. univ. dr. Gheorghe Holbea.

Precizăm că acest proiect este dedicate tinerilor merituoși și reprezintă o noutate în sfera organizării de tabere la nivel mondial, prin faptul că activitățile catehetice și cultural-educative se îmbină cu cele recreative, într-un mediu urban.

 

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI

QR Code

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *