marți , 21 septembrie 2021

Președintele Corneliu Ștefan le-a împărtășit tinerilor social –democrați din experiența sa politică

Corneliu Ștefan, liderul PSD Dâmbovița, a fost alături de președintele partidului, Marcel Ciolacu, la întâlnirea elitei tineretului social democrat din toată țara. Corneliu Ștefan a vorbit despre experiența acumulată ca președinte al TSD Dâmbovița și are convingerea că” forța partidului este dată și de cei care se pregătesc pentru viitor.”

PSD a fost, este și va fi cel mai puternic partid de pe scena politică românească.

Forța partidului este dată de cei care se pregătesc pentru viitor, iar cei mai buni se regăsesc doar în rândurile Tineretului Social-Democrat.

Astăzi, împreună cu președintele PSD – Marcel Ciolacu, am stat de vorbă cu membrii TSD, oameni care vor fi, sau deja sunt, pe prim-planul scenei politice naționale.

Mulțumesc pentru invitația conducerii TSD România de a fi unul dintre speakerii întâlnirii pe care am avut-o, astăzi, cu liderii tineretului social-democrat din toată țara!

Le-am împărtășit din experiența mea de fost președinte al TSD Dâmbovița și sunt convins că au tras cele mai bune concluzii.

După câteva ore de discuții, fără ocolișuri, pot să vă spun încă de pe acum: adversarii noștri politici habar nu au ce îi așteaptă!”- a transmis președintele Corneliu Ștefan.

 

QR Code

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *