marți , 21 septembrie 2021

Terenul de sport multifuncțional de la Școala Raciu-primul obiectiv finalizat prin Programul Județean de Dezvoltare Locală

La mai puțin de un an de la promovare, Programul Județean de Dezvoltare Locală- instrument de finanțare a proiectelor publice de interes local unic în țară, își demonstrează déjà oportunitatea și eficiența. La Raciu a fost finalizat primul obiectiv cu finanțare prin PJDL și cofinanțare de la bugetul local. Cu acest prilej, Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, inițiatorul programului a declarat:

Astăzi, am inaugurat primul obiectiv finalizat prin Programul Județean de Dezvoltare Locală: terenul de sport multifuncțional construit pentru elevii Școlii Gimnaziale Raciu. 

Era mare nevoie de un astfel de teren și sunt convins că, alături de colegii mei și de primarul comunei, Vasile Grădinaru, le-am făcut o frumoasă supriză elevilor școlii din #Raciu. Elevilor, profesorilor, părinților și bunicilor din comună le urez un an școlar plin de realizări și îi asigur că le vom fi mereu aproape.

PJDL își dovedește utilitatea! După cum le-am spus dâmbovițenilor încă de la începutul mandatului meu de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, acest program va reuși să dezvolte fiecare sat, comună, oraș sau municipiu din județul nostru.

Am promis, am făcut!

 

QR Code

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *