vineri , 15 octombrie 2021

Fără “șoșocisme” pe YouTube !!!

După numeroase episoade de circ, după reprize de răgete și amenințări plus încălcări repetate ale regulilor de protecție sanitară,se părea că adoptarea unor măsuri cu caracter disciplinar, în forurile de conducere ale Senatului, au mai domolit elanul fariseic al doamnei Șoșoacă. S-a confirmat însă că “orice minune durează numai trei zile” și această neo-războinică într-ale demagogiei și-a reluat haiducia de doi bani. Când nu dă buzna prin instituții publice, fâlfâind, într-un abuz perpetuu, legitimația de senator, debitează enormități de la tribuna Camerei Superioare a Parlamentului, sub privirile indulgente ale celor ce conduc ședințele și indiferente a acelora obligați să o asculte.

Consecința directă, și previzibilă de altfel ? Contul oficial al Senatului de pe canalul YouTube a fost blocat iar sedințele de plen nu  mai pot fi transmise în direct, pe o perioadă de șapte zile. Motivul invocat de YouTube pentru suspendarea contului este „dezinformare medicală” și face referire, evident,  la o declarație politică a senatoarei Diana Șoșoacă.

„Activitățile de publicare de înregistări video și de live streaming ale canalului de YouTube al Senatului României sunt suspendate pe o perioadă de 7 zile, începând cu data de 14 septembrie 2021, ora 18.58. Motivul invocat de YouTube pentru suspendarea contului este “dezinformare medicală”, iar regula încălcată a fost “YouTube nu acceptă afirmații cu privire la vaccinările COVID-19 care contravin consensului experților din partea autorităților locale de sănătate sau a Organizației Mondiale a Sănătății (OMS)”, a transmis  conducerea Senatului, într-un comunicat de presă.

În clar,  senatoarea Diana Iovanovici Șoșoacă a fost acuzată că încalcă „Regulile comunității YouTube” iar responsabilii canalului au manifestat toleranță zero față de asemenea derapaje. Degeaba s-au milogit cei din conducerea Senatului să fie reevaluată situația. Cererea a fost respinsă, mai ales că  YouTube trimisese un avertisment pentru același tip de abatere și în luna aprilie. Următoarea sancțiune prevăzută pentru încălcarea regulamentului YouTube este de 14 zile suspendare. Canalul de YouTube al Senatului va fi suspendat definitiv în situația în care se va înregistra o a treia abatere.

Sincer, nu ar fi  o mare nenorocire că nu se mai transmit pe YouTube ședințele de plen de la Senat. Nenorocirea este că asemenea ieșiri ale lătrăilor de serviciu, care conțin “afirmații cu privire la vaccinările COVID-19 care contravin consensului experților din partea autorităților locale de sănătate sau a Organizației Mondiale a Sănătății (OMS)”- ca să cităm exact, abundă pe canalele naționale de știri, cu consecințe dramatice în ce privește evoluția pandemiei. Și nu sunt puțini cei care ieri zbierau împotriva vaccinării și astăzi critică blocarea campaniei de imunizare. Fără să-i sancționeze careva, se-nțelege!

QR Code

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *