duminică , 5 decembrie 2021

Președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, declarație la ieșirea de la consultările de la Cotroceni

Astăzi, alături de președintele PSD, Marcel Ciolacu, secretarul general al PSD, Paul Stănescu, dar și de primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, și doamna Corina Ene, primar în comuna Căbeşti, judeţul Bihor, am participat la consultările cu președintele Klaus Iohannis.

Prin prezența noastră la Cotroceni, PSD a dat dovadă de responsabilitate și de maturitate politică. Am oferit soluții astfel încât, în cel mai scurt timp, România să revină la o situație stabilă, din toate punctele de vedere”- a transmis președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Desemnarea președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a primarului Municipiului Galați, Ionuț Pucheanu și a primăriței comunei Căbești, Corina Ene, în delegația PSD a fost bine gânditâ. Cei trei reprezintă unități administrative-teritoriale care nu au primit bani la rectificarea bugetară mascată și  prezența lor la discuțiile cu președintele întărește mesajul PSD cu privire la premierul demis și pașii de urmat pentru normalizarea situației politice.

 

QR Code

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *