Acasă ACTUALITATE 561 dâmbovițeni infectați cu coronavirus de la începutul pandemiei, 26 cazuri noi și un deces în ultimele 24 de ore

561 dâmbovițeni infectați cu coronavirus de la începutul pandemiei, 26 cazuri noi și un deces în ultimele 24 de ore

de adrian

În ultimele 24 de ore, 252 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița și 115 polițiști locali au desfășurat pe raza județului Dâmbovița misiuni specifice, fiind efectuate 1660 verificări cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse. O persoană din Târgoviște a fost sancționată contravențional pentru nerespectarea măsurii privind izolarea la domiciliu, cu amendă în valoare de 1000 de lei, în conformitate cu prevederile Legii 55/2020, fiind introdusă într-un centru de carantină pentru 14 zile.
Astăzi, 01.07.2020, conform situației DSP Dâmbovița:

  • se află în izolare la domiciliu: 1669 persoane asimptomatice
  • se află în carantină instituționalizată: 16 persoane
  • persoane confirmate cu COVID-19, în total: 561 persoane
  • persoane vindecate : 282
  • persoane decedate de la debutul pandemiei: 21.

În ultimele 24 de ore, au fost executate misiuni/acțiuni de către reprezentanți ai ISU “Basarab I” Dâmbovița (24 misiuni) și ai Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița (6 misiuni) privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu COVID-19 la unități spitalicești, precum și acțiuni de decontaminare a tehnicii și a personalului care a participat la acțiunile de transport.
Autoritățile fac apel către cetățenii județului Dâmbovița, de a manifesta responsabilitate cu privire la respectarea măsurilor de igienă și de distanțare socială! Dacă vă aflați în autoizolare, respectați cu strictețe recomandările autorităților, NU părăsiți sub nicio formă domiciliul pe perioada celor 14 zile.
 

You may also like

Lasă un Comentariu