luni , 28 septembrie 2020
STIRI PE SCURT
Alegeri locale în Dâmbovița: Patru amenzi contravenționale și 12 cercetări asupra unor fapte de natură penalăCristian Stan câștigă al doilea mandat la Primăria TârgovișteCandidați PSD nu sunt lăsați să asiste la numărarea voturilorAlegeri locale: Efective de poliție suplimentate în 32 de zone de riscPSD reclamă acțiuni de intimidare la AninoasaAbsenteismul poate dăuna grav comunității locale! Mergeți la vot și respectați reguluile sanitare!Aurelian Cotinescu, candidat PNL:”Cred într-o administrație curată, unde minciuna, corupția și incompetența n-auCosmin Bozieru, candidat Pro România:”Am votat pentru o Târgoviște metropolă”Candidat al PSD Dâmboviţa, ridicat NELEGAL de organele de urmărire penală din fața secției de votare nr. 358 RăzvPro România Dâmbovița- Acuzații de fraudă electorală la UlmiCristian Stan, candidat PSD la Primăria Târgoviște:”Am votat pentru continuitate”Cornel Ștefan, președinte PSD Dâmbovița:” Em votat pentru viitorul copiilor noștri!”Adrian Țuțuianu, Pro România:”Am votat pentru o administrație performantă!”Alegeri locale ora 11: Prezența la vot în Dâmbovița – 14,93%PSD Dâmbovița- acuzații de mită electoralăCoronavirus 26 septembrie 2020:1552 cazuri noi și 54 de decese în preziua alegerilorComunicat PNL:Statul va prelua, printr-o societate comercială, activele COS TârgovișteLudovic Orban este acuzat că face campanie electorală ilegală În Dâmbovița!Mergeți la urne! Dacă respectați regulile sanitare, votul nu va dăuna sănătății !!!Șapte autoturisme făcute zob și patru victime , în două accidente pe A1
Home / EDUCAȚIE / 62 de ani de învăţământ artistic la “Bălaşa Doamna”

62 de ani de învăţământ artistic la “Bălaşa Doamna”

 

La 3 octombrie 1957 lua ființă Școala de Muzică din Târgoviște. De-a lungul celor 62 de ani de activitate neîntreruptă se poate observa o evoluţie spectaculoasă a  calitaţii învățământului artistic, această şcoală vocaţională transformându-se într-o rampă de lansare pentru  mulţi artişti valoroși.

Şi ca o confirmare a sentimentului de mândrie, că schiţa carierei artistice s-a conturat pe băncile Liceului de Arte BĂLAŞA  DOAMNA , la Târgovişte, o parte semnificativă a foştilor  elevi s-au întors aici în calitate de profesori, dăruind la rândul lor  experiență și dragoste de frumos.

Pentru celebrarea a 62 de ani de activitate  de formare cultural- artistică, profesorii Liceului de Arte BĂLAŞA  DOAMNA  au oferit în această seară un recital de exceptie publicului meloman, eveniment găzduit de amfiteatrul şcolii.

.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *