Acasă ECONOMIC 75 de milioane de lei pentru Programul Rabla pentru electrocasnice

75 de milioane de lei pentru Programul Rabla pentru electrocasnice

de adrian

Programul Rabla pentru electrocasnice va avea anul acesta un buget record, de 75 milioane lei, și va include echipamente precum mașini de spălat, frigidere, televizoare, laptop-uri și tablete, a anunțat  ministrul Mediului. Acesta nu a comunicat valorile voucherelor, însă în anii trecuți au fost cuprinse între 200 și 500 lei. Programul ar trebui să înceapă în ultima săptămână din aprilie și să aibă peste 50.000 de beneficiari.

 Aplicația informatică este în fază finală și trebuie să asigure derularea optimă a procesului de înscriere și de solicitare a voucherelor. Au fost consultări tehnice și cu comercianții înscriși în program pentru ca aplicația informatică să poată fi bine integrată cu sistemele informatice și site-urile acestor comercianți iar înaintea lansării programului va mai avea loc o sesiune de validare pentru ca și alți comercianți să se poată înscrie în program.

Când un beneficiar se înscrie în program sistemul va genera un cod de voucher și în perioada de 15 zile după ce va primi acest cod, omul se va putea prezenta la comerciant pentru a face achiziția.

You may also like

Lasă un Comentariu