marți , 10 decembrie 2019
Home / EDUCAȚIE / 900 de tineri au participat la crosul desfășurat în orașul Pucioasa

900 de tineri au participat la crosul desfășurat în orașul Pucioasa

În orașul Pucioasa, circa 900 de tineri, în mare majoritate copii, au participat la crosul organizat în cadrul proiectului „Alerg pentru sănătate”. Evenimentul a fost organizat de primăria orașului Pucioasa in parteneriat cu Asociația „Sportul pentru toți Dâmbovița”, proiect finanțat de Consiliul Județean Dâmbovița, urmare a evaluării și selecționării proiectelor cu finanțare nerambursabilă, sume alocate de la bugetul CJD pentru activități nonprofit de interes județean (sportul de performanță, sportul pentru toți, educație civică, proiecte pentru tineret și proiecte sociale).

Aceste manifestări au ca scop încurajarea tinerei generații să practice activități fizice și sportive, în scopul adoptării unui stil de viață sănătos. Astfel că, în cele două etape stabilite prin Ghidul solicitantului, privind regimul finanțărilor nerambursabile, de la bugetul Consiliului Județean Dâmbovița, au fost admise la finanțare 29 de proiecte (12 în prima etapă și 17 în cea de-a II-a).

La start au  fost prezenţi Constantin Ana – primarul orașului Pucioasa, Alexandru Oprea, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Cristina Stroe – Inspector şcolar general adjunct, Marius Costache – preşedintele Asociaţiei Judeţene “Sportul pentru Toţi”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *