miercuri , 30 septembrie 2020
Home / ADMINISTRAȚIE / A fost finalizat proiectul de la Creșa nr. 8. Capacitatea a crescut cu 80 de locuri!

A fost finalizat proiectul de la Creșa nr. 8. Capacitatea a crescut cu 80 de locuri!

Au fost finalizate lucrările la proiectul de reabilitare, modernizare , extindere și dotare de la Creșa nr. 8, moment marcat printr-o conferințăde presă susținută de primarul Municipiului Târgoviște, Cristian Stan, cu participarea administratorului public Gabriel Boriga și a viceprimarilor Monica Ilie și Cătălin Rădulescu.

A spus primarul Cristian Stan cu acest prilej că investiția a fost realizată prin PNDL,fiind  majorată semnificativ suprafața utilă , ceea ce permite suplimentarea cu 80 de locuri. Este primul proiect finalizat din cele 11 aflate în derulare pe zona educațională, pe 1 octombrie fiind prognozată deschiderea Creșei nr. 14, va urma Creșa nr 13 pe 1 noiembrie și tot în prima parte a lunii octombrie va fi deschisă Scoala Gimnazială nr.8 “Mihai Viteazul”.

Edilul a declarat că începutul de an școlar găsește creșele, grădinițele , școlile și liceele târgoviștene pregătite. A fost asigurat un buget care să permită începerea activității în bune condiții și a transmis părinților să aibă încredere că autoritățile locale au făcut tot ce se putea pentru a asigura siguranța copiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *