Acasă ADMINISTRAȚIE A fost inaugurat Centrul Cultural al Comunei Niculești

A fost inaugurat Centrul Cultural al Comunei Niculești

Cu același prilej au fost premiate cele mai longevive cupluri

de adrian

La Niculești a fost inaugurat duminică noul centru cultural al comunei, alături de primarul Dorinel Soare fiind președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, senatorul Titus Corlățean, deputatul Carmen Holban și Claudia Gilia, viitorul prefect al județului. Cu același prilej, administrația publică locală a premiat cuplurile care au împlinit anul acesta 50 de ani de căsnicie.

Oamenii sărbătoriți astăzi sunt un adevărat exemplu pentru toți! În cursul acestei zile, la Niculești, împreună cu primarul comunei, Soare Dorinel, alături de colegi parlamentari și din Consiliul Judeţean Dâmbovița, am celebrat și premiat cuplurile care, anul acesta, au împlinit 50 de ani de căsnicie. Au parcurs împreună jumătate de secol, au trecut peste perioade bune și mai puțin bune, însă au rămas la fel de uniți și apropiați ca în prima zi a celor 50 de ani care au trecut.

La Mulți Ani sănătoși și fericiți!

De asemenea, cu această ocazie am participat și la inaugurarea Centrului Cultural al comunei Niculești. Îi felicit pe toți cei care s-au implicat în finalizarea acestui obiectiv important pentru comunitatea locală și, cu această ocazie, îi asigur de tot sprijinul meu pentru proiectele viitoare”- a declarat președintele Corneliu Ștefan.

Au trecut 50 de ani de când și-au unit destinele și sunt la fel ca în prima zi!Am avut bucuria ca astăzi, la Niculești, să le pot spune „La Mulți Ani” cuplurilor care au sărbătorit Nunta de Aur. Să aveți parte de zile liniștite și de sănătate pentru a vă putea bucura de tot ceea ce ați realizat împreună. Nu în ultimul rând, îl felicit pe Soare Dorinel, primarul comunei Niculești, pentru Centrul Cultural construit în localitatea pe care o conduce”- a transmis dpt. Carmen Holban.

 

You may also like

Lasă un Comentariu