miercuri , 19 iunie 2019
Home / ADMINISTRAȚIE / A FOST RELUAT PROGRAMUL DE MODERNIZARE A STRĂZILOR DIN TÂRGOVIŞTE

A FOST RELUAT PROGRAMUL DE MODERNIZARE A STRĂZILOR DIN TÂRGOVIŞTE

Odată cu îmbunătăţirea vremii, a fost reluat programul de reabilitare-modernizare a străzilor din Municipiul Târgovişte, cu finanţare de la bugetul local. Unul dintre primele şantiere deschise în această primăvară este în Cartierul Matei Voievod, pe Strada Udrea Bălcescu, unde proiectul include amenajarea reţelei de canalizare, înlocuirea bordirilor şi asfaltarea integrală a trotuoarelor şi părţii carosabile.

Cu prilejul vizitei în teren, primarul Cristian Stan a precizat că este un proiect mai amplu, a cărui valoare depăşeşte 2,2 milioane de lei, care include şi alte străzi. De asemenea, edilul a amintit că tot în acest cartier, în ultimii doi ani au fost intervenţii majore pentru modernizarea străzilor, între care Sârbilor, Barbu Lăutaru, Legumelor, Plevnei. În total, în această primăvară se va lucra pe trei loturi de străzi, cu o lungime totală care depăşeşte 10 kilometri.

La vizita în teren au mai participat viceprimarii Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu dar şi şefi de direcţii din Primăria Târgovişte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *