luni , 25 mai 2020
STIRI PE SCURT
Coronavirus 25 mai: 18283 de cazuri de la începutul pandemiei, 1193 decese, 177 pacienți la ATIA fost aprobat calendarul examenului de Bacalaureat, sesiunea de vară 2020Președintele Cornel Ștefan acuză sefi de instituții deconcentrate de presiuni și șantaj asupra aleșilor locali PSDâmbovița:207 locuri de muncă disponibileCampanie de conștientizare a pacienților cu afecțiuni oncologice privind riscurile pe perioada pandemieiISU Dâmbovița-25 de intervenții, între care o misiune pirotehnicăCristian Stan, secretarul executiv al PSD Dâmbovița, a dezmințit zvonul privind candidatura la ParlamentÎn 22 de localități au fost raportate pagube produse de secetă , grindină și alunecări de terenTrenurile groazei- potențiale bombe bacteriologiceDâmbovița, criza coronavirus 24 mai: șase cazuri noi în ultimele 24 de oreCezar Preda, mesaj cu prilejul împlinirii a 145 de ani de la înființarea PNLMĂȘTI MEDICALE CU GRAD DE PROTECȚIE 99% FABRICATE LA TÂRGOVIȘTEDâmbovița: Cinci cazuri noi de infectare cu covid-19 în ultimele 24 de oreFirmele de plasare de forță de muncă, luate în colimatorCoronavirus 23 mai: 17857 cazuri confirmate în țară, 3607 români infectați în străinătateMai bine mai târziu: MAI ne lămurește cum este cu “zonele metropolitane”Apreciere și recunoștință pentru personalul medical din prima linieCircul politico- populist cotidian- episodul “măști pentru popor”Corbii Mari, Brezoaiele, Odobești- comune care se dezvoltă prin proiectele promovate de PSD DâmbovițaCompania de Apă- Anunț angajare
Home / INFO NAȚIONAL / A-NNEBUNIT LUPU’ ?!

A-NNEBUNIT LUPU’ ?!

Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari, mai celebru de atât prin mariajul second hand cu Gabriela Firea, a uimit o ţară întreagă anunţând  că intenționează să candieze la alegerile prezidențiale ca independent. Şi s-a grăbit Pandelică să-şi motiveze decizia,  subliniind că soția sa, primăriţa generală a capitalei, nu își dorește această funcție:

„Astăzi (joi, n.r) m-am hotărât, e Brâul Maicii Domnului în Voluntari, nu am făcut niciun plan (…) îmi anunț candidatura la președinția României ca independent. Voi candida independent. (…) Sunt primar de 19 ani. Am luat parte la nenumărate campanii. (…) Gabi  a spus de nenumărate ori că nu va candida. Candidez din partea mea, ca tată al copiilor mei, îmi doresc să trăiască într-o țară liberă, nu într-o țară care este instaurată teroarea”, a declarat Florentin Pandele.

Ceva de speriat cu domn’ Florică Pandelică. Spune că va fi independent, ca tot politicianul trecut prin mai multe partide şi că în ţară ar domni teroarea. Cine pe cine terorizează ? Nu ne desluşeşte dar nici să nu vă gândiţi la doamna Firea-Pandele, căreia Tribunalul îi tot închide afacerile publice dar se încăpăţânează să le redeschidă cu alte denumiri şi pierderi pe măsură din bani publici.

Cât despre anunţul primarului din Voluntari, vine la marele fix şi , bineînţeles, în beneficiul soţioarei. Pentru că, indiferent ce va decide, Firea are de câştigat şi odată cu ea familia. Dacă nu vrea să candideze la Preşedinţie, scapă de insistenţele colegilor, de presiune,  şi evită posibile situaţii neplăcute (că doar nu ar accepta o bătălie electorală tocmai cu (re)alesul inimii). În celălalt caz , se va lăsa rugată, implorată chiar să îşi asume o asemenea responsabilitate, după papara de la europarlamentare şi referendum,  şi se va retrage Pandele, care n-a făcut decât joc de glezne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *