joi , 9 aprilie 2020
STIRI PE SCURT
Gospodărie incendiată cu intenţie la TătăraniIncendiile de vegetație fac prăpăd! Apel disperat al pompierilor care au obligaţii sporite!Nici călare, nici pe jos:CJSU a hotărât “să recomande” purtarea măştilor pe care dâmboviţenii nu le găsesc Niculeşti: Lipsa de comunicare cu autorităţile locale, numai o verigă a unui lanţ de eroriCompania de Apă prelungeşte suspendarea activităţii directe cu publicul până pe 16 maiMăsuri speciale de limitare a răspândirii COVID-19, în TârgovișteVa fi viaţă şi după coronavirus: proiect de 4,75 de milioane de euro pentru regenerare urbană la MoreniAcţiune umanitară a poliţiştilor dâmboviţeniLecţiile online “predate” haotic, frecţie la un picior de lemn.Coronavirus 8 Aprilie: 209 români decedaţi în ţară şi alţi 37 în străinătateAPIA: Cererile unice se depun fară penalitatăţi până la 15 iunieConsilierii judeţeni liberali s-au poziţionat alături de preşedintele Alexandru OpreaStart al celei mai mari actiuni de igienizare a municipiului Targoviste! Cartier cu cartier, strada cu strada, orasul noRecomandările Avocatului Poporului privind contravențiile și sancțiunile în timpul stării de urgențăFond de rezervă pentru sprijinirea comunelor în lupta cu covid-19Hotel “Ceres” nu va mai fi centru de carantină. Va găzdui personalul medical care va trata pacienţii cu coronavirDâmboviţenii continuă să fie amendaţi masiv pentru încălcarea restricţiilor de circulaţieSenatorul Adrian Ţuţuianu, despre demisia celor doi mediciAurelian Cotinescu, PNL Târgovişte:”Banii pe care îi avem să-i cheltuim cu grijă, în economia locală”Doi medici de la Pneumologie şi-au dat demisia
Home / COMUNICATE / A “plouat” cu amenzi pentru încălcarea restricţiilor de circulaţie

A “plouat” cu amenzi pentru încălcarea restricţiilor de circulaţie

Situaţia la zi  în județul Dâmbovița:

  • se află în izolare la domiciliu 1681 persoane asimptomatice
  • au ieșit din izolare la domiciliu 364 persoane
  • se află în carantină, în centrele special amenajate, 44 de persoane
  • au ieșit din carantină 34 persoane

În ultimele 24 de ore, au fost constituite  la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița 175 patrule, dintre care 60 mixte cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Dâmbovița “Mircea cel Bătrân”, în scopul verificării respectării măsurii de izolare la domiciliu. De asemenea, au fost efectuate 5 însoțiri către centrele de carantină.

În urma activităților desfășurate, au fost verificate 1153 de persoane, fiind aplicată o sancțiune contravențională (în valoare de 5000 de lei) pentru nerespectarea măsurii de izolare la domiciliu și 221 de sancțiuni în valoare totală de 153.600 lei (pentru încălcarea măsurii privind restricționarea circulației).  Față de o persoană care nu a respectat izolarea la domiciliu s-a dispus și măsura carantinării.

Polițiștii continuă să acționeze pe raza întregului județ, alături de celelalte structuri cu atribuții în asigurarea ordinii și liniștii publice.

De asemenea, în ultimele 24 ore Poliția Locală Târgoviște a procedat la verificarea a 19 persoane aflate în izolare la domiciliu și legitimarea a 153 de persoane în vederea respectării prevederilor Ordonanței militare nr. 3/2020, aplicând 21 sancțiuni în valoare totală  de 6340 lei. Totodată, a fost depistată o persoană fără adăpost care a fost predată Direcției de Asistență Socială Târgoviște.

Au fost efectuate, în total, 254 de apeluri (17 astăzi) la numărul de telefon 0730.013381 în cadrul Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Dâmbovița, de către șoferi de tir și persoane aflate în izolare la domiciliu în județul Dâmbovița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *