Acasă ACTUALITATE Accident cumplit pe Autostrada A1, la Petrești

Accident cumplit pe Autostrada A1, la Petrești

de adrian

În această dimineață, în jurul orei 08:15, pompierii de la Detașamentul Găești au fost solicitaţi şi au intervenit în urma producerii unui accident rutier pe A1 la km 77, cu două victime neîncarcerate, pe raza localității Petrești.
La locul evenimentului, pompierii s-au deplasat cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă (ASAS) și un echipaj de ambulanță SMURD. De asemenea, s-a deplasat și o ambulanță cu medic de la SAJ Dâmbovița.
În urma accidentului, în care au fost implicate două autovehicule, au rezultat două victime. Pentru acestea a fost nevoie de intervenția echipajelor medicale. În urma impactului șoferul unuia din  autoturisme  a fost proiectat prin parbriz, suferind multiple traumatisme. Aceasta a fost stabilizat și asistat medical de echipajul SMURD până la sosirea echipajului cu medic de la SAJ Dâmbovița care a preluat victima, urmând să o transporte la o unitate spitalicească din București.
Cealaltă mașină implicată în accident a ieșit în afara părții carosabile. În aceasta se aflau două persoane soț și soție, soția prezenta echimoze faciale. Accidentul a avut loc pe sensul de mers spre București. Circulația a fost blocată pe ambele sensuri.

You may also like

Lasă un Comentariu