Acasă ACTUALITATE Ciocnire violentă la Bolovani! Șapte victime au ajuns la spital!

Ciocnire violentă la Bolovani! Șapte victime au ajuns la spital!

Unul dintre autoturismele implicate a fost proiectat într-un grup de pietoni!

de adrian

Un eveniment rutier grav, soldat cu rănirea a șapte persoane, a avut loc vineri seară, pe DJ 701, la Bolovani, comuna Cornățelu. Salvatorii au fost alarmați în jurul orei 19:30 și au intervenit cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere cu apă și spumă,  o ambulanță SMURD și de la SAJ Dâmbovița trei echipaje medicale.

În accident a fost implicat un autoturism utilizat pentru școala de șoferi iar dintre cei șapte răniți trei erau pietoni, fiind acroșați de una dintre mașini.

Ajunse la locul accidentului echipajele de intervenție au identificat 7 persoane ranite. 4 dintre acestea sunt din autoturisme, iar 3 erau pietoni care au fost acroșați de unul dintre autoturisme. Toate victimele au fost preluate de ambulanțe  și transportate la Unitatea Primiri Urgențe Târgoviște.

La data de 7 ianuarie,  pe DJ 701, în localitatea Bolovani, comuna Cornățelu, s-a produs o coliziune între doua autoturisme, unul dintre autovehicule fiind utilizat pentru școala de șoferi. Șoferii autoturismelor sunt in vârsta de 17 ani și 29 de ani, iar instructorul auto este in vârsta de 47 de ani.

In urma coliziunii, unul dintre autovehicule a fost proiectat intr-un grup de trei pietoni, cu vârste cuprinse între 17 și 24 de ani. Evenimentul rutier a fost soldat cu rănirea celor trei pietoni și a patru persoane, dintre care doi conducători auto și doi pasageri. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor”-a comunicat IPJ Dâmbovița.

You may also like

Lasă un Comentariu