Acasă ACTUALITATE Accident rutier cu trei victime la Gulia. Un rănit grav a fost preluat de elicopterul SMURD

Accident rutier cu trei victime la Gulia. Un rănit grav a fost preluat de elicopterul SMURD

de adrian

În această după-amiază, în jurul orei 17:00, pompierii de la Garda Răcari și cei de la Detașamentul Titu au fost solicitaţi şi au intervenit în urma producerii unui accident rutier pe DN-7, la Gulia,  comuna Tătrășești.
La locul evenimentului, pompierii s-au deplasat cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă (ASAS) , un echipaj de ambulanță SMURD de la Garda Răcari și un echipaj de descarcerare de la Detașamentul Titu.
În urma accidentului, în care a fost implicat un autoturism și un microbuz, au rezultat trei victime (toate din autoturism). Pentru două dintre acestea (femei de 48 și 52 ani) a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare, fiind scoase din autoturism de către pompieri. Cealaltă victimă (bărbat de 48 ani), în urma impactului a fost proiectată prin parbriz, suferind răni mai grave. Aceasta a fost preluată de un elicopter SMURD și transportată la Spitalul Floreasca din capitală.
Echipajele de ambulanță SMURD și SAJ au acordat primul ajutor calificat celor două victime descarcerate, una fiind transportată de ambulanța SAJ la un spital din București, cealaltă refuzând transportul la o unitate spitalicească.

You may also like

Lasă un Comentariu