Acasă ACTUALITATE Accident rutier grav la Corbii Mari: Patru răniți în urma coliziunii dintre un autoturism și un tractor

Accident rutier grav la Corbii Mari: Patru răniți în urma coliziunii dintre un autoturism și un tractor

de adrian

Un accident rutier grav, soldat cu patru victime, a avut loc vineri seară, pe raza comunei Corbii Mari. Un autoturism a intrat în coliziune cu un tractor. În urma impactului au fost răniți trei pasageri din autoturism- o femeie și doi copii și conducătorul conducătorul utilajului agricol. Au intervenit de  Detașamentul Titu o autospeciala de descarcerare si o ambulanță SMURD,de la  Garda Potlogi o autospecială de stingere si o ambulanta SMURD si de la SAJ Dâmbovița un echipaj.

La locul evenimentuluia  intervenit  si elicopterul SMURD Bucuresti.

Persoanele rănite au fost preluate una de elicopterul SMURD Bucuresti, o persoană adulta de către un echipaj SAJ, iar copiii, însoțiți de un adult au fost preluați de către un echipaj SMURD. Toate persoanele sunt transportate la spital pentru investigatii medicale.

„La data de 12 august, în jurul orei 19:20, un bărbat, în vârstă de 57 ani, în timp ce a condus un tractor, pe DJ 701 – Corbii Mari, a intrat in coliziune cu un autoturism condus de un șofer în vârstă de 36 ani.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea unei femei, în vârstă de 29 ani, unei minore, în vârstă de 6 ani, unui minor, în vârstă de 3 ani, toți trei pasageri în autoturism, precum și a șoferului tractorului.

Cele patru victime au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”- a transmis IPJ Dâmbovița.

You may also like

Lasă un Comentariu