marți , 25 iunie 2019
Home / ADMINISTRAȚIE / ADMINISTRAŢIA PUBLICĂ TÂRGOVIŞTEANĂ VA SANCŢIONA PROMPT O EVENTUALĂ ÎNTRERUPERE A TRANSPORTULUI LOCAL DE PERSOANE

ADMINISTRAŢIA PUBLICĂ TÂRGOVIŞTEANĂ VA SANCŢIONA PROMPT O EVENTUALĂ ÎNTRERUPERE A TRANSPORTULUI LOCAL DE PERSOANE

Problemele grave de la AITT şi chiar “greva artificială”, anunţată pentru mâine dimineaţă, în intervalul orar 6.00-8.00, cu impact direct şi negativ asupra activităţii unor largi categorii de cetăţeni, preocupă în cel mai înalt grad administraţia publică târgovişteană. Primarul Cristian Stan a reluat astăzi subiectul, afirmând că nu poate tolera această situaţie, că nu poate accepta ca elevii să nu poată ajunge la cursuri ori ceilalţi călători la destinaţiile dorite. Zilnic sunt zeci de curse neefectuate, ceea ce înseamnă nerespectarea obligaţiilor asumate de operatorul local de transport public iar întreruperea , fie şi numai pentru o zi , a transportului public, va atrage rezilierea contractului cu AITT.

Edilul a mai declarat că administraţia târgovişteană este pregătită pentru orice situaţie, una dintre alternative fiind activarea imediată a socierăţii de servicii publice a primăriei. Nu este exclusă varianta încheierii unui contract cu caracter excepţional, pe perioadă de doi ani, cu un alt operator , timp în care municipalitatea va putea achitiţiona propriile mijloace de transport în comun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *