Acasă POLITIC Adrian Țuțuianu, candidat Pro România:”Pe 27 septembrie, județul Dâmbovița își va recăpăta puterea administrativă de acum patru ani.”

Adrian Țuțuianu, candidat Pro România:”Pe 27 septembrie, județul Dâmbovița își va recăpăta puterea administrativă de acum patru ani.”

de adrian

Coordonatorul Pro România Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu, și-a înregistrat candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, fiind depuse totodată listele cu candidați pentru funcțiile de consilieri. Oameni tineri în majoritate, care au performat în domeniile în care activează, mulți dintre ei aflați la început de drum în politică. În mod firesc, lista pentru funcțiile de consilieri județeni este deschisă chiar de Adrian Țuțuianu, urmat de dpt. Oana Vlăducă, Florin Șontea, Ioana Ioniță, Irena Dumitru. Pe poziția a șasea este Florina Mureșan, fost subprefect al județului, urmează Vlad Adriana, Alin Marina și Silvia Mareș.

“Trăiesc un sentiment special:  de emoție, de ambiție, de nerăbdare.  Din această clădire care se află în spatele meu am făcut lucrurile bune pentru acest județ, în perioada 2012-2016 și apoi până în 2020. Este cea mai bună carte de vizită pentru mine.
Am strâns peste 30 000 de semnături. Semnături adevărate, strânse din casă în casă, din poartă în poartă,  din om în om. Eu nu am dat liste primarilor, n-am dat liste șefilor de instituții, n-am dat liste salariaților care să le completeze împreună cu funcționarii din subordine. Eu și colegii mei am fost pe teren.
Le mulțumesc din suflet tuturor celor care au semnat pentru mine, pentru echipa Pro România Dâmbovița.
Le mulțumesc tuturor colegelor și colegilor care în ultimele două-trei săptămâni m-au însoțit pe teren. Le mulțumesc colegelor mele, care în aceste zile au pregătit si pregătesc documentele necesare depunerii candidaturilor pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020.
Am intrat în această competiție ca să câștig și VOI CÂȘTIGA! Pe 27 septembrie,  județul Dâmbovița își va recăpăta puterea administrativă de acum 4 ani. Ce se întâmplă astăzi în Dâmbovița este dramatic din perspectiva dezvoltării și nu ne permitem încă un mandat ratat. Perioada de după 2020 va fi, probabil, cea mai severă din punct de vedere economic, situație care va avea efecte negative și asupra bugetului județean. În situații de acest gen, n-avem nevoie de experimente nefericite, de oameni care nu știu și nici nu pot să conducă un județ.
E ciudat să-i aud pe unii candidați cum vorbesc despre viziune, despre master- planuri, iar ei nu sunt în stare să citească de pe foile pe care le au în față. E ciudat să-i aud pe alții cum repetă ca niște papagali punctajele de la partid, neavând vreo idee originală cu care să se identifice, pentru acest județ. Între ei și Țuțuianu este o diferență de cunoștințe, de experiență, de anvergură profesională, administrativă și politică.
DE CE MĂ ÎNTORC LA CONSILIUL JUDEȚEAN?
Mă întorc pentru că amatorismul și experimentele trebuie să înceteze.
Pentru că blatul marilor partide trebuie oprit.
Pentru că dâmbovițenii merită un președinte care are idee despre ceea ce înseamnă administrația publică.
Mă întorc ca să salvez proiectul de apă și canal. Sunt 230 de milioane de euro cu risc major de neimplementare.
Mă întorc ca să salvez proiectul Drumului Județean de la Moreni Târgoviște, până la Niculești, limită cu județul Ilfov. Sunt 50 de milioane de euro cu risc de neimplementare.
Mă întorc ca să pregătim și să implementăm apoi, pe bani europeni, proiectele pentru centuri ocolitoare în zonele urbane: inelul 2 de centură la Târgoviște, centura Moreni, centura Găești, centura Pucioasa-Fieni, centura Titu.
Mă întorc ca să construim la Târgoviște un parc industrial.
Mă întorc ca să salvez proiectul Stațiunii Moroeni Padina- Peștera, stațiune în care în acești ani administrația județeană condusă de PSD nu a reușit să miște nimic.
Mă întorc ca să aduc investitori de calibru în județ, așa cum am adus Arctic la Târgoviște sau investitorii Mall-ului care urmează să fie deschis în aceste zile.
Mă întorc ca să continui lucrările la Spitalul de la Moroeni, proiectele pe bani europeni de la U.P.U. și Ambulatoriu. de la Spitalul Județean.
Mă întorc să construim două-trei centre de îngrijiri paleative pentru oamenii din județ și un spital  pentru copiii cu probleme de la Gura Ocniței.
Mă întorc ca să finanțez masiv infrastructura educațională. Voi continua lucrările pentru campusul Universității din Târgoviște, la școli, grădinițe, creșe.
Mă întorc.
Pentru că, dintre toți candidații, eu am dovedit că ȘTIU și că POT.
Dintre toți candidații eu am lăsat ceva în urma mea.
Dintre toți candidații eu cunosc acest județ, fiecare sat, fiecare cătun, fiecare uliță. Eu nu am nevoie de GPS ca să ajung într-o localitate, așa cum sunt contracandidații mei.
Mă întorc la Consiliul Județean și le spun tuturor dâmbovițenilor că dincolo de partide există omul. Și le cer, astăzi, să meargă alături de OMUL Adrian Țuțuianu, care a fost întotdeauna alături de ei.
Mă întorc să le spun dâmbovițenilor că este mai bine cu Țuțuianu, mai bine pentru Dâmbovița!
Noi, echipa noastră, suntem PRO educație, suntem PRO producție locală, suntem PRO infrastructură sănătoasă, suntem PRO Oameni, suntem PRO Dâmbovița, suntem PRO România!”- a declarat cu acest prilej candidatul Pro România pentru Consiliul Județean Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu.

You may also like

Lasă un Comentariu