Acasă POLITIC Adrian Țuțuianu, comentariu după fuziunea dintre Pro România și ALDE

Adrian Țuțuianu, comentariu după fuziunea dintre Pro România și ALDE

de adrian

PRO România și ALDE au decis să-și unească forțele pentru a forma un singur partid puternic – PRO ROMÂNIA, în măsură să lupte împotriva guvernării ticăloase a PNL. E o decizie curajoasă, dar absolut necesară: trebuie să construim o alternativă și să-i oprim pe cei care ne distrug, astăzi, viețile sub toate aspectele.
 E limpede că se întâmplă ce s-a mai întâmplat și în 2009. Minciuni înainte de alegeri și, imediat, tăieri de venituri/creșteri de taxe = CRIZĂ. Cât ne-a costat ticăloșia de atunci a PNL (PDL)?
 Nu suntem două partide mari, dar putem deveni o forță credibilă, prin lupta noastră asumată și reală cu Orban, PNL, USR… Spre deosebire de PSD, noi nu mimăm bătălia.
 Da, un comentariu aparte legat de PSD: în momentul de față, e clar că face doar un joc de scenă în fața electoratului propriu, dar îl trădează în fiecare zi prin lipsa unor acțiuni ferme. Un partid cu atâta forță parlamentare acceptă să fie sacul de box al lui Iohannis și Orban. Păcat!
 E motivul pentru care vom lupta noi cu acest guvern iresponsabil. care îngroapă SĂNĂTATEA și ECONOMIA prin decizii revoltătoare. Singurul lor scop e să facă ALEGERI. Am ajuns la peste 3.000 de cazuri zilnice de COVID și ei sunt obsedați doar de alegeri. Ca și recent, la locale.
 Experiența de bună guvernare a celor doi foști premieri, Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu, precum și a altor lideri centrali și județeni transformă PRO România în singurul partid care poate să vină cu soluții pentru criza care se prefigurează și care va proteja drepturile câștigate de români.
 

You may also like

Lasă un Comentariu