marți , 2 iunie 2020
STIRI PE SCURT
“Membrii PSD Dâmbovița nu concep și nu sunt de acord cu cedarea președinției consiliului județean în favoarea rCoronavirus 1 iunie:443252 teste efectuate, 19398 cazuri confirmate, 13426 pacienți vindecațiAdrian Țuțuianu, vicepreședintele partidului: “Pro România va fi revelația competițiilor electorale din acest anCezar Preda, mesaj de Ziua CopiluluiValea Lungă:Un bărbat a ars odată cu locuința pe care a incendiat-oCarmen Holban, deputat PSD:”La mulți ani, copii de toate vârstele!”Accident mortal la BilciureștiGRAFICUL de lucru cu aparatele de măsurare a vitezei în luna IUNIE 2020Lungulețu: Octogenară omorâtă în propria curte de un autoturism scăpat de sub controlCoronavirus 31 mai: 124 cazuri noi în ultimele 24 de ore, 160 de pacienți la ATILuni se redeschid terasele: maxim patru persoane la o masă, obligatoriu rezervări și registrul cliențilorCriza coronavirus 30 mai:151 cazuri noi în untimele 24 de ore, 19133 de la începutul pandemieiPeste 150 de polițiști, jandarmi și luptători SAS au intervenit pentru calmarea spiritelor la MătăsaruCornel Ștefan :“Județul Dâmbovița trebuie să țină pasul cu timpurile”Coronavirus:încă două cazuri confirmate în DâmbovițaConcursul Național de Poezie „Constantin Virgil Bănescu”- ediția a XI-aAu început noi lucrări de asfaltare pe drumurile județeneCoronavirus 29 mai 2020:1240 de persoane decedate în țară de la începutul pandemiei, 106 români morți în străinVirgil Guran, președinte PNL Dâmbovița:”Proiectul DN 7 Bâldana-Titu a intrat în linie dreaptă”Deputatul liberal Cezar Preda, precizări privind măsurile de relaxare aprobate începând cu 1 iunie
Home / POLITIC / Adrian Țuțuianu despre relația cu PSD Dâmbovița:”Proiectul unei alianțe comune a fost omorât!”

Adrian Țuțuianu despre relația cu PSD Dâmbovița:”Proiectul unei alianțe comune a fost omorât!”

Senatorul Adrian Țuțuianu, vicepreședinte Pro România, a transmis un mesaj public  foștilor colegi din PSD Dâmbovița și în mod special acelor primary care s-au jurat să-I fie alături și acum sunt deranjați de închegarea și creșterea organizațiilor locale ale Pro România Dâmbovița. Țuțuianu nu s-a ferit să spună că are relații apropiate  foarte mulți aleși locali și că activitatea sa politică în teritoriu reprezintă ceva normal, ce nu ar trebui  să-i irite pe unii primari PSD:

„Primarilor care mă întreabă de ce-mi construiesc structuri în teritoriu le spun că am propus celor din PSD Dâmbovița o alianță. Am avut două întâlniri fără niciun rezultat. Suntem în situația în care, din cauza lor, proiectul unei alianțe comune a fost omorât.

Eu am încercat să mă țin de cuvânt. Am promis unor primari și unor lideri din PSD Dâmbovița că sprijin, cu influența mea pe care, încă, o aveam și o am în Partidul Social Democrat, înlăturarea camarilei Plumb și venirea unei noi conduceri. Atunci, mi-au spus primarii că au o condiție, în ceea ce mă privește: aceea de a mă oblige să candidez la Consiliul Județean. Eu mă țin de cuvânt, ei s-au răzgândit. Azi, mă întreb dacă, nu cumva, era mai bine pentru mine și pentru PRO ROMÂNIA să lăsăm la conducerea PSD Dâmbovița camarilla Rovanei Plumb. Mi-ar fi fost mult mai simplu în toate competițiile electorale din acest an.”

A mai asigurat liderul Pro România Dâmbovița că  partidul  “va avea candidați la funcțiile de primar și liste complete de consilieri în toate localitățile. Vom avea o listă bună de consilieri județeni și îmi asum candidatura la funcția de președinte al Consiliului Județean.

Și ultimul lucru, valabil pentru toți: Adrian Țuțuianu nu a murit politic. Mai am multe de spus în viața publică locală și națională. Dacă mă doriți adversar, voi face față. Eu am răni adânci de pe câmpurile de bătălie politică, nu de pe facebook. Duc și următorul război, și cu PNL, și cu PSD, dacă asta își propun.

N-am avut o dispută personală cu vreunul din liderii Organizației Județene a PSD, sunt, în continuare, în relații bune cu mulți dintre primari, sunt în relații bune cu Corneliu Ștefan, dar asta nu mă împiedică să-mi urmăresc propriile obiective politice. PRO ROMÂNIA nu este un partid-breloc la cureaua cuiva. Este un partid care va sta pe picioarele proprii și care va face o surpriză mare la alegerile din acest an.”

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *