Acasă POLITIC Adrian Țuțuianu despre relația cu PSD Dâmbovița:”Proiectul unei alianțe comune a fost omorât!”

Adrian Țuțuianu despre relația cu PSD Dâmbovița:”Proiectul unei alianțe comune a fost omorât!”

de adrian

Senatorul Adrian Țuțuianu, vicepreședinte Pro România, a transmis un mesaj public  foștilor colegi din PSD Dâmbovița și în mod special acelor primary care s-au jurat să-I fie alături și acum sunt deranjați de închegarea și creșterea organizațiilor locale ale Pro România Dâmbovița. Țuțuianu nu s-a ferit să spună că are relații apropiate  foarte mulți aleși locali și că activitatea sa politică în teritoriu reprezintă ceva normal, ce nu ar trebui  să-i irite pe unii primari PSD:
„Primarilor care mă întreabă de ce-mi construiesc structuri în teritoriu le spun că am propus celor din PSD Dâmbovița o alianță. Am avut două întâlniri fără niciun rezultat. Suntem în situația în care, din cauza lor, proiectul unei alianțe comune a fost omorât.
Eu am încercat să mă țin de cuvânt. Am promis unor primari și unor lideri din PSD Dâmbovița că sprijin, cu influența mea pe care, încă, o aveam și o am în Partidul Social Democrat, înlăturarea camarilei Plumb și venirea unei noi conduceri. Atunci, mi-au spus primarii că au o condiție, în ceea ce mă privește: aceea de a mă oblige să candidez la Consiliul Județean. Eu mă țin de cuvânt, ei s-au răzgândit. Azi, mă întreb dacă, nu cumva, era mai bine pentru mine și pentru PRO ROMÂNIA să lăsăm la conducerea PSD Dâmbovița camarilla Rovanei Plumb. Mi-ar fi fost mult mai simplu în toate competițiile electorale din acest an.”
A mai asigurat liderul Pro România Dâmbovița că  partidul  “va avea candidați la funcțiile de primar și liste complete de consilieri în toate localitățile. Vom avea o listă bună de consilieri județeni și îmi asum candidatura la funcția de președinte al Consiliului Județean.
Și ultimul lucru, valabil pentru toți: Adrian Țuțuianu nu a murit politic. Mai am multe de spus în viața publică locală și națională. Dacă mă doriți adversar, voi face față. Eu am răni adânci de pe câmpurile de bătălie politică, nu de pe facebook. Duc și următorul război, și cu PNL, și cu PSD, dacă asta își propun.
N-am avut o dispută personală cu vreunul din liderii Organizației Județene a PSD, sunt, în continuare, în relații bune cu mulți dintre primari, sunt în relații bune cu Corneliu Ștefan, dar asta nu mă împiedică să-mi urmăresc propriile obiective politice. PRO ROMÂNIA nu este un partid-breloc la cureaua cuiva. Este un partid care va sta pe picioarele proprii și care va face o surpriză mare la alegerile din acest an.”
 
 
 

You may also like

Lasă un Comentariu