marți , 28 ianuarie 2020
Home / POLITIC / ADRIAN ŢUŢUIANU, PRO ROMÂNIA: “CODRIN ŞTEFĂNESCU A UMPLUT SEDIUL PSD DE LA BUCUREŞTI DE INTERLOPI ŞI STICLE DE BĂUTURĂ”

ADRIAN ŢUŢUIANU, PRO ROMÂNIA: “CODRIN ŞTEFĂNESCU A UMPLUT SEDIUL PSD DE LA BUCUREŞTI DE INTERLOPI ŞI STICLE DE BĂUTURĂ”

Senatorul Adrian Ţuţuianu, Pro România, i-a catalogat în termeni foarte duri pe Codrin Ştefănescu, recent dat afară din funcţia de secretar general al PSD, şi pe Nicolae Bădălău, actualul ministru al Economiei.

“Codrin Ştefănescu- a spus Adrian Ţuţuianu- este acelaşi personaj care tăia şi spânzura ca la el în grădină pe vremea lui Liviu Dragnea. Un personaj care sugruma orice încercare de opinie contrară la adresa lui Liviu Dragnea. Un personaj care a umplut sediul Partidului Social Democrat de la Bucureşti de interlopi şi sticle de băutură. (…) Care a venit la Târgovişte şi a pus umărul la distrugerea PSD Dâmboviţa, care a spus cu voce tare unor primari că îl doare-n cot de ei. Şi un personaj care a condus două campanii ale PSD cu rezultate dezastruoase. Şi mă refer aici la Campania pentru Referendumul pentru familie şi campania pentru alegerile europarlamentare.” Nu în ultimul rând, Ţuţuianu a declarat că acelaşi Codrin Ştefănescu este implicat în excluderea din partid a lui Daniel Comănescu, fost preşedinte CJD, prin falsificarea unor documente.

Ţuţuianu nu l-a iertat nici pe Nicolae Bădălău pentru întoarcerea la 180 de grade din toamna trecută şi i-a făcut o caracterizare nu tocmai măgulitoare:”Bădălău este un fel de titirez al cuvântului. Nu mai ştii ce spune şi când spune. PSD este unde este şi din cauza laşităţii şi lipsei lui de caracter.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *