Acasă POLITIC Adrian Țuțuianu, Pro România, condamnă decizia guvernului, de a înjumătăți valoarea tichetelor aferente Programului “Școală după școală”

Adrian Țuțuianu, Pro România, condamnă decizia guvernului, de a înjumătăți valoarea tichetelor aferente Programului “Școală după școală”

de adrian

Candidatul Pro România pentru funcția de președinte al  Consiliului Județean Dâmbovița,  Adrian Țuțuianu, a acuzat guvernul de inconsecvență și lipsă de seriozitate, pentru că a decis să reducă la jumătate  valoarea tichetelor  „Școală după școală”. A amintit senatorul Pro România că legea a fost promovată chiar de actualul  vicepremier, Raluca Turcan, votată de PNL, adoptată cu unanimitate de voturi de Senat și ulterior promulgată de președinte. Asta se   întâmpla însă  atunci când PNL  era în opoziție:
„Guvernul taie la jumătate valoarea tichetelor pentru ,,Școală după școală”. Este un proiect de lege propus cu numai câteva luni înainte de preluarea puterii a PNL-ului în 2019. Proiectul a fost propus de către doamna Turcan, 400 de lei lunar pentru copil, tichete educaționale. A fost trecut tacit prin Camera Deputaților, aprobat în Senat cu unanimitate de voturi. Acum, Guvernul condus de doamna Turcan, în calitate de vicepremier, ne anunță că taie aceste tichete la jumătate.
Ca să-l citez pe Tudor Arghezi, ,,una vorbim și alta fumăm”. Asta arată că în România nu se face politică profesionist, ci o politică gregară, populistă, nenorocită, prin care se încearcă influențarea opiniei publice fără să-ți propui să și pui în aplicare ce ai făcut când erai în opoziție”, a declarat senatorul Adrian Țuțuianu, candidat Pro România la președinția Consiliului Județean Dâmbovița.
 
 
 

You may also like

Lasă un Comentariu