Acasă POLITIC Adrian Ţuţuianu, Pro România:”Soluţia optimă pentru spital suport era Sanatoriul Moroeni”

Adrian Ţuţuianu, Pro România:”Soluţia optimă pentru spital suport era Sanatoriul Moroeni”

de adrian

Senatorul Adrian Ţuţuianu consideră că a fost o decizie greşită să se scoată Armata în stradă, cu tehnică de luptăn.Acesta a reamintit că  rolul Ministerului Apărării este acela de a asigura securitatea naţională, şi că Armata poate fi mobilizată, în ultimă instanţă, cu rol de pază sau sanitar. Vicepreşedintele Pro România a apreciat că Ministerul de Interne  are suficiente forţe- poliţişti, jandarmi, pompieri, la care se adaugă şi poliţia locală Poliţie, pentru a asigura respectarea măsurilor impuse de starea de urgenţă.
Critici a avut şi legat de  sancţionarea fără discernământ a cetăţenilor care sunt prinşi că încalcă restricţiile de circulaţie:”Este o situaţie inacceptabilă. Cei mai mulţi care au fost sancţionaţi sunt oameni simpli, oameni care trăiesc din salariul minim pe economie, din ajutoare sociale sau ajutor de şomaj”.
În plan local, Adrian Ţuţuianu a apreciat drept “absolute nefericită destinarea Hotelului Dâmboviţa drept spaţiu de carantină, la fel ca destinarea Spitalului Orăşenesc Pucioasa drept spital support. În opinia sa , soluţia optimă pentru spital support ar fi fost Sanatoriul Moroeni, unde s-au făcut investiţii în ultimii ani.”

You may also like

Lasă un Comentariu