duminică , 21 aprilie 2019
Home / POLITIC / ADRIAN ŢUŢUIANU: ”REALITATEA POLITICĂ VA DEMONSTRA CĂ AM AVUT EU DREPTATE, CU COSTURI MARI PENTRU PARTID”

ADRIAN ŢUŢUIANU: ”REALITATEA POLITICĂ VA DEMONSTRA CĂ AM AVUT EU DREPTATE, CU COSTURI MARI PENTRU PARTID”

Chiar dacă a primit o lovitură cruntă  din partea majorităţii membrilor CEx Naţional, adică a celor pe care i-a considerat colegi şi tovarăşi de drum, fostul preşedinte al PSD Dâmboviţa, în prezent exclus din partid, nu şi-a pierdut luciditatea politică, dimpotrivă. Ştie că urmează şi alte lovituri, următoarea fiind revocarea din funcţia de vice-preşedinte al Senatului, de care, în paranteză fie spus, s-a achitat cu brio, fiind unul dintre colaboratorii apreciaţi de Călin Popescu Tăriceanu. Senatorul Adrian Ţuţuianu a declarat că nu îşi face iluzii că va conta foarte mult reacţia de susţinere a aleşilor locali dâmboviţeni. Un demers urmat şi de colegii de la PSD Ialomiţa, care nu acceptă nici ei fără luptă înlăturarea lui Marian Neacşu. Este consţient că aceste acţiuni nu vor conta pentru conducerea centrală , chiar dacă mesajul a ajuns la cetăţeni şi la simpatizanţii partidului.

Despre Rovana Plumb, senatorul Adrian Ţuţuianu a declarat că a fost desemnată preşedinte interimar la Dâmboviţa “ca o soluţie provizorie, care va fi acceptată mai uşor. Ca întotdeauna, dânsa a fost interesată să-şi valorifice poziţia proprie, nu să rezolve problemele acestui judeţ.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *