Acasă POLITIC Adrian Țuțuianu, senator:”Singurul partid de opoziție este Pro România!”

Adrian Țuțuianu, senator:”Singurul partid de opoziție este Pro România!”

de adrian

“Ce se întâmplă zilele astea în Parlament vine să re- re- re- reconfirme o realitate jenantă: blatul PSD – PNL în dauna oricăror principii constituționale, sanitare sau de bun simț.
Legea privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic (pe scurt, Legea carantinării și izolării) a trecut, joi „noaptea ca hoții” prin Camera Deputaților. Forma finală a legii a ajuns la deputați la 19.59, iar la 20.00 începea ședința de vot (realizați nebunia?). Legea a fost votată de majoritatea PSD – PNL!SINGURUL PARTID CARE A VOTAT ÎMPOTRIVĂ A FOST PRO ROMÂNIA!
Ce face acum PSD, care se plânge că nu e legea bună , e un joc ieftin de imagine. Prea ieftin. Rămân faptele: doar PRO ROMÂNIA a votat împotriva acestui proiect aberant prin care românii sunt carantinați, izolați, abuzați, umiliți, internați forțat🤬
Acum, pe fond: Statul este responsabil de asigurarea unui drept fundamental al cetățeanului – dreptul la sănătate. Dar asta nu se face în contrapondere cu ÎNGRĂDIREA ALTOR DREPTURI ȘI LIBERTĂȚI FUNDAMENTALE. Așa cum sunt reglementate prin această lege, carantina, izolarea, obligarea la tratament medical sunt măsuri care afectează grav însuși DREPTUL FUNDAMENTAL LA LIBERTATE. Prea greu și cu prea multe sacrificii a fost câștigată această libertate și NIMENI NU POATE, SUB NICIUN PRETEXT, SĂ O ANULEZE!
Ce se întâmplă cu această creștere a numărului de cazuri Covid (de fapt, nici nu știm foarte bine în ce constă această creștere, dacă este reală, ce se testează, ce se raportează) este rezultatul eșecului politicilor guvernamentale de protecție a sănătății. În definitiv, nu și-au trecut ei toate măsurile pe care le-au vrut? Nu a votat PSD tot ce a dorit PNL? Cine altcineva decât acest Guvern (și complicii lui) trebuie să răspundă pentru acest eșec?
Rămâne cum am stabilit: NU facem blaturi pe sănătatea românilor! NU facem blaturi pe economia României! NU votăm legi abuzive de confiscare a unor drepturi și libertăți fundamentale!”- a scris Adrian Țuțuianu pe pagina sa de Facebook.
 
 

You may also like

Lasă un Comentariu