duminică , 21 aprilie 2019
Home / POLITIC / ADRIAN ȚUȚUIANU ȘI MARIAN NEACȘU, EXCLUȘI DIN PSD, CU VOTUL A 53 DE MEMBRI AI CEX

ADRIAN ȚUȚUIANU ȘI MARIAN NEACȘU, EXCLUȘI DIN PSD, CU VOTUL A 53 DE MEMBRI AI CEX

       Comitetul Executiv al PSD a decis excluderea din partid a secretarului general Marian Neacșu și a vicepreședintelui Adrian Țuțuianu. „Decizia de azi nu face altceva decât să arate că în PSD e sancționat delictul de opinie”, a spus preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Țuțuianu, care a anunțat că va contesta decizia.
Paul Stănescu le-a luat apărarea lui Țuțuianu și Neacșu şi a afirmat că „este cea mai mare greșeală pe care a făcut-o PSD”
“Decizia de azi nu face decât să arate că în PSD e sancţionat delictul de opinie. Eu m-am exprimat în interiorul partidului.(…) Nu mi-am propus niciodată să ascund lucrurile care nu merg. Cred că partidul se îndreaptă într-o direcţie greşită. Rămâne ca timpul să arate dacă noi am avut dreptate sau cei care au votat astăzi pentru excluderea noastră.(…) Mă voi consulta cu colegii de la PSD Dâmboviţa şi voi decide ce avem de făcut. Două lucruri vreau să fie clare. A vorbi despre problemele unui partid nu înseamnă a fi împotriva partidului. Şi nici eu, nici domnul Neacşu nu am sprijinit acţiuni împotriva partidului.” -a declarat senatorul Adrian Ţuţuianu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *