Acasă POLITIC Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte Pro România:”Îi felicit pe foştii mei colegi din PSD pentru curajul de a igieniza organizaţia”

Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte Pro România:”Îi felicit pe foştii mei colegi din PSD pentru curajul de a igieniza organizaţia”

de adrian

Senatorul Adrian Ţiţuianu, coordonator Pro România Dâmboviţa, a comentat, cum era de aşteptat, pe marginea Conferinţei Extraordinare a PSD, apreciind că a fost făcut un prim pas, în cadrul unui proces care trebuie să continue:
“A fost o bătălie complicată. S-a dus cu toate mijloacele. Clanul acesta Rovana Pauker Plumb- Securistul Oprea a uzitat de toate mijloacele. De la încercarea de a cumpăra votul unor persoane până la ameninţări cu tăierea fondurilor, cu nefinanţarea unor proiecte, cu afirmaţii de genul “bugetul este în pixul meu”. În primul rând îi felicit pe foştii colegi din Partidul Social Democrat pentru curajul de a igieniza organizaţia. Este un prim pas, procesul trebuie să continue şi spun asta pentru că la vârful organizaţiei judeţene au pătruns persoane care n-au nicio legătură cu partidul.(…) Îl felicit pe Titus Corlăţean pentru discurs. El a fost cel mai bine aşezat ca discurs şi cred că a influenţat într-un mod determinant sala.(…) Cred că Cornel Ştefan trebuie să ceară Rovanei Plumb să plece în organizaţia de domiciliu, cu toată gaşca ei de impostori. Altfel, va rămâne un factor de zâzanie în organizaţie, un personaj toxic.”

You may also like

Lasă un Comentariu