Acasă POLITIC Adrian Țuțuianu, vicepreședintele partidului: “Pro România va fi revelația competițiilor electorale din acest an”

Adrian Țuțuianu, vicepreședintele partidului: “Pro România va fi revelația competițiilor electorale din acest an”

de adrian

După o întrerupere de aproape trei luni, datorată pandemiei COVID-19 și restricțiilor ce au decurs odată cu decretarea stării de urgență, Senatorul Adrian Țuțuianu, coordonatorul Pro România Dâmbovița a reluat astăzi prezentarea candidaților pentru funcțiile de primar. La prima conferință de presă în format clasic,  a avut alături nu mai puțin de zece viitori  candidați, în majoritate tineri cu vârsta sub 40 de ani.
“ Vom face o adevărată revoluție în politica dmbovițeană. Eu i-am spus „Revoluția tinerilor”, pentru că dorim să schimbăm radical modul în care se face politică și clasa politică dâmbovițeană. Este greu să spui că lucrurile se schimbă, dincolo de drum, apă, canal, în condițiile în care, de 30 de ani, cam aceleași personaje se învârt în fiecare comună, oraș sau municipiu, prin alternanță, la puterea locală. Eu cred că a venit vremea să nu mai alegem dintre două-trei persoane care se învârt, de 30 de ani, prin diverse partide politice și să dăm șansă unei generații noi. Astăzi, vă prezint această generație”, a spus Adrian Țuțuianu, care a prezentat următorii viitori candidați pentru funcția de primar:
Ionel Stăncilă, 23 ani – Produlești
Ionuț Cristian Vălu, 36 ani – Băleni
Irinel Ghiță, 37 ani – Bucșani
Cristina Elen Banu, 38 ani – Bărbulețu
Valentin Mihail Iriminescu, 32 ani – Bezdead
Albinița Rădulescu Soare, 51 ani – Aninoasa
Cristian Bălașa, 38 ani – Raciu
Cristina Stanciu, 46 ani – Ocnița
Marin Staicu, 33 ani – Morteni
Daniel Negoescu, 35 ani – Lucieni
“Sunt convins căvor face rezultate foarte bune. Nu toți vor putea câștiga primăria în 2020, dar ei vor fi generația de primari ai anului 2024. Am mare încredere în ei și sunt hotărât să merg cu ei într-o bătălie dificilă. Pro România va fi revelația competițiilor electorale din acest an și în județul Dâmbovița, și la nivel național.Este un partid care, astăzi, are în Dâmbovița 15-16%. Potențialul acestui partid este spre 30%, potrivit tuturor studiilor sociologice din ultima perioadă. Suntem un partid cu identitate proprie, social-democrat, cu peste 4.500 de membri, în fiecare zi vin oameni noi. Suntem un partid foarte deschis pentru generația tânără, un partid în care acordăm un loc foarte important femeilor”-a mai declarat senatorul Adrian Țuțuianu.

You may also like

Lasă un Comentariu