luni , 6 iulie 2020
STIRI PE SCURT
Dâmbovița: Trei decese și 15 cazuri noi confirmate în ultimele 24 de oreProba scrisă a examenului de titularizare a fost reprogramată pe 29 iulieDâmbovița:171 de locuri de muncă disponibilePrimarul de la Pucioasa vrea să dea în judecată Ministerul SănătățiiOana Vlăducă, Pro România: Victor Ponta are anvergura profesională incontestabilă pentru a fi primarul CapitaleiDâmbovița: 39 de amenzi pentru nerespectarea Legii privind prevenirea și combaterea efectelor pandemieiCoronavirus 6 iulie: 250 de cazuri noi și 18 decese în ultimele 24 de ore, 227 pacienți în stare gravă, la ATIPNL acuză social-democrații că sunt “desprinși de problemele dâmbovițenilor”Cosmin Bozieru,vicepreședinte Pro România Dâmbovița, cere să înceteze “cultul personalității în primărie”Acțiuni de informare și prevenire desfășurate de jandarmii montaniPSD Dâmbovița cere liberalilor să lămurească aspectele privind scandalul “UNIFARM”Dâmbovița: După contestații, rata de promovare la BAC a urcat la 60,75%Coronavirus 5 iulie: 391 de cazuri noi, 1750 de decese de la începutul pandemieiAccident rutier cu o victimă încarcerată pe șoseaua de centură al mun.TârgovișteCOVID-19 a mai făcut o victimă în DâmbovițaAcțiuni în forță pentru prevenirea și limitarea infectării cu virusul Covid-19Crucea Roșie, de 144 de ani în slujba umanitățiiDâmbovița: Explozie a numărului de infectări cu COVID-19! Șefi de prin instituții publice umblă creanga în loc sIncendiu de proporții la o hală dezafectată din incinta fostei termocentrale DoiceștiLider Pro România despre sesiunea extraordinară a Parlamentului: E din categoria “Mircea fă-te că lucrezi”
Home / POLITIC / Adrian Țuțuianu, vicepreședintele partidului: “Pro România va fi revelația competițiilor electorale din acest an”

Adrian Țuțuianu, vicepreședintele partidului: “Pro România va fi revelația competițiilor electorale din acest an”

După o întrerupere de aproape trei luni, datorată pandemiei COVID-19 și restricțiilor ce au decurs odată cu decretarea stării de urgență, Senatorul Adrian Țuțuianu, coordonatorul Pro România Dâmbovița a reluat astăzi prezentarea candidaților pentru funcțiile de primar. La prima conferință de presă în format clasic,  a avut alături nu mai puțin de zece viitori  candidați, în majoritate tineri cu vârsta sub 40 de ani.

“ Vom face o adevărată revoluție în politica dmbovițeană. Eu i-am spus „Revoluția tinerilor”, pentru că dorim să schimbăm radical modul în care se face politică și clasa politică dâmbovițeană. Este greu să spui că lucrurile se schimbă, dincolo de drum, apă, canal, în condițiile în care, de 30 de ani, cam aceleași personaje se învârt în fiecare comună, oraș sau municipiu, prin alternanță, la puterea locală. Eu cred că a venit vremea să nu mai alegem dintre două-trei persoane care se învârt, de 30 de ani, prin diverse partide politice și să dăm șansă unei generații noi. Astăzi, vă prezint această generație”, a spus Adrian Țuțuianu, care a prezentat următorii viitori candidați pentru funcția de primar:

Ionel Stăncilă, 23 ani – Produlești

Ionuț Cristian Vălu, 36 ani – Băleni

Irinel Ghiță, 37 ani – Bucșani

Cristina Elen Banu, 38 ani – Bărbulețu

Valentin Mihail Iriminescu, 32 ani – Bezdead

Albinița Rădulescu Soare, 51 ani – Aninoasa

Cristian Bălașa, 38 ani – Raciu

Cristina Stanciu, 46 ani – Ocnița

Marin Staicu, 33 ani – Morteni

Daniel Negoescu, 35 ani – Lucieni

“Sunt convins căvor face rezultate foarte bune. Nu toți vor putea câștiga primăria în 2020, dar ei vor fi generația de primari ai anului 2024. Am mare încredere în ei și sunt hotărât să merg cu ei într-o bătălie dificilă. Pro România va fi revelația competițiilor electorale din acest an și în județul Dâmbovița, și la nivel național.Este un partid care, astăzi, are în Dâmbovița 15-16%. Potențialul acestui partid este spre 30%, potrivit tuturor studiilor sociologice din ultima perioadă. Suntem un partid cu identitate proprie, social-democrat, cu peste 4.500 de membri, în fiecare zi vin oameni noi. Suntem un partid foarte deschis pentru generația tânără, un partid în care acordăm un loc foarte important femeilor”-a mai declarat senatorul Adrian Țuțuianu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *