Acasă ACTUALITATE Agresor imobilizat de doi jandarmi aflați în timpul liber

Agresor imobilizat de doi jandarmi aflați în timpul liber

de adrian

Doi jandarmi dâmbovițeni aflaţi în timpul liber au intervenit, astăzi, 19 februarie, pentru a imobiliza un bărbat care a îmbrâncit o femeie pe trotuar, aceasta lovindu-se de un gard din beton.Cei doi jandarmi se deplasau pe bulevardul Regele Carol I din mun. Târgoviște și au observat incidentul produs în imediata vecinătate a unui restaurant.
Unul dintre jandarmi, când a observat că femeia căzută prezenta o lovitură în zona capului a apelat numărul de urgență 112 și a solicitat sprijinul unei ambulanțe, pentru a-i acorda acesteia îngrijiri medicale. Celălalt a intervenit prompt şi l-a imobilizat pe agresor, după care a solicitat telefonic prezenţa unui echipaj de jandarmi. Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, a fost condus la sediul Poliției Municipilui Târgoviște, unde i-au fost aplicate măsurile legale.
Cei doi jandarmi, plutonier-adjutant Samoilă George și plutonier-major Zegheru Cătălin, își desfășoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița de peste 20 de ani.
 Dincolo de datele primite din partea IJJ Dâmboviţa, exprimăm opinia că acesta este modelul de jandarmi, de oameni în uniformă în general, pe care şi-l doresc cetăţenii. Asemenea profesionişti, care au iniţiativă şi dovedesc simţul răspunderii, merită toată lauda şi aprecierea comunităţii. Bravo lor!
 

You may also like

Lasă un Comentariu