Acasă ACTUALITATE Agresori reținuți după ce au băgat două victime în spital

Agresori reținuți după ce au băgat două victime în spital

de adrian

În urma cercetărilor efectuate  sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, poliția a stabilit că,  în noaptea de 12 spre 13 iunie, în timp ce se aflau pe o stradă din localitatea Dumbrava, trei bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 28 de ani, au agresat fizic trei persoane, fiind provocate distrugeri asupra a  două autoturisme. Două dintre persoanele vătămate au suferit răni care au necesitat  transportarea la spital pentru îngrijiri medicale.

Pe parcursul zilei de joi, 16 iunie, față de unul dintre agresori a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, iar față de ceilalți doi s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore. Aceștia vor fi prezentați astăzi, 17 iunie, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unor măsuri preventive.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

You may also like

Lasă un Comentariu