Acasă ACTUALITATE Agresorii celor doi tineri din Bărbulețu, reținuți pentru 24 de ore

Agresorii celor doi tineri din Bărbulețu, reținuți pentru 24 de ore

de adrian

Cei cinci indivizi care au sechestrat și bătur doi tineri din lungulețu, în noaptea de marți spre miercuri, au fost reținuți pentru 24 de ore. În sarcina lor au fost puse  infracțiuni de lovire sau alte violențe, lipsire de libertate în mod ilegal, participație impropie la infracțiunea de viol, tâlhărie calificată, șantaj, tentativă la efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și conducearea unui vehicul fără permis de conducere.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, cei cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 16 și 45 de ani, au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore.

Aceștia sunt bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, lipsire de libertate în mod ilegal, participație impropie la infracțiunea de viol, tâlhărie calificată, șantaj, tentativă la efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și conducearea unui vehicul fără permis de conducere.

Din cercetări a reieșit că aceștia au lipsit de libertate în mod ilegal două victime, doi tineri, de 19 si 20 de ani, le-au  agresat, le-au supus la gesturi umilitoare și le-au determinat să întrețină raporturi sexuale.

Faptele ar fi fost înregistrate video cu un telefon mobil întrucât persoanele vătămate au abordat, prin intermediul unei rețele de socializare, o adolescentă, în scopul întreținerii de raporturi sexuale.

Totodată, cei în cauză ar fi solicitat părților vătămate 20.000 de lei pentru a nu publica imaginile înregistrate pe rețelele de socializare.De asemenea, bănuiții au sustras de la victime un card bancar și cheile unui autoturism pe care l-au condus pentru a se deplasa la un ATM în vederea retragerii de bani.Autoturismul a fost condus, în municipiul Târgoviște, de către unul dintre bănuiți, în vârstă de 21 de ani, care nu poseda permis de conducere.

Pe parcursul acestei zile, cei în cauză vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unor măsuri preventive.

 

 

 

You may also like

Lasă un Comentariu