miercuri , 16 octombrie 2019
Home / SOCIETATE / AJOFM DÂMBOVIȚA – PROGRAME DE FORMARE PROFESIONALĂ ÎN LUNA APRILIE

AJOFM DÂMBOVIȚA – PROGRAME DE FORMARE PROFESIONALĂ ÎN LUNA APRILIE

În luna aprilie 2019 persoanele interesate să se califice/recalifice prin AJOFM Dâmbovița, pot accesa cursuri de formare profesională în următoarele meserile de  ospătar, bucătar, lucrător în structuri pentru construcții, confecționer tâmplărie din aluminiu și mase plastice, coafor, cameristă, cosmetician, inspector resurse umane, operator introducere validare date și baby sitter. Cursurile sunt organizate atât în Târgoviște cât și în Pucioasa și Moreni.

În cadrul acestor stagii de formare/reconversie profesională, participanţii beneficiază de pregătire teoretică şi practică pe toată durata cursului; rechizite şi materiale de instruire, manuale; de echipament de protecţie pe timpul instruirii practice, dacă este cazul; abonament gratuit pe mijloacele de transport în comun pentru traseul de la domiciliu la unitatea de pregătire sau de decontarea cheltuielilor de transport; consultaţii medicale, analize medicale şi teste necesare frecventării cursului.

Documentele necesare înscrierii sunt:

– actul de identitate;

– certificatul de naştere;

– actele de studii eliberate în condiţiile legii;

– actul medical din care să rezulte starea sănătăţii persoanei şi faptul că aceasta este aptă din punct de vedere medical pentru exercitarea meseriei în care doreşte să se califice.

 

Solicițanții se pot adresa Compartimentului Medierea Muncii, Consiliere, Orientare și Formare Profesională din cadrul AJOFM Dâmbovița – Târgoviște, str. T. Vladimirescu, nr. 1° sau la punctele de lucru din Pucioasa, Titu, Moreni, Găești și Băleni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *