marți , 23 iulie 2019
Home / SOCIETATE / AJUTA-L PE MOS CRACIUN SA IMPARTA DARURI SI COPIILOR BOLNAVI DIN SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA TARGOVISTE

AJUTA-L PE MOS CRACIUN SA IMPARTA DARURI SI COPIILOR BOLNAVI DIN SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA TARGOVISTE

Craciunul este perioada din an in care aprindem flacara bunavointei in adancul inimii noastre si devenim mai atenti la problemele celor din jurul nostru, oferindu-le mici bucurii celor cu care soarta a fost mai cruda.

Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste deruleaza in perioada 04 – 12 decembrie 2017, o campanie de strangere de fonduri pentru achizitionarea/realizarea a aproximativ 60 de cadouri pentru copiii internati in spitalul Judetean de Urgenta Targoviste.

Aici sunt tratati anual pacienti cu varste cuprinse intre 0 si 18 ani. Acesti copii si adolescenti isi petrec mare parte din viata lor in spital, deseori sarbatorile gasindu-i departe de familie si de cei dragi.

Pentru a le distrage atentia de la durere, tratament si boala, spitalul va organiza in data de 15 decembrie 2017, un concert de colinde in incinta spitalului. La sfarsitul programului, Mos Craciun le va darui copiilor cadouri care vor contine jucarii educative, carti, dulciuri si alte lucruri pe care copiii le vor solicita Mosului.

Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste, ii roaga pe toti cei care vor sa ajute la realizarea acestei actiuni caritabile, sa ii sprijine in vederea achizitionarii/realizarii unui numar de aproximativ 60 de cadouri pentru copii. Daca sunteti reprezentantul unei firme si doriti sa sprijiniti acest proiect prin donatii in bani sau produse, va rugam sa ne contactati la tel 0245 631582, int. 1824, pentru a discuta incheierea unui contract de sponsorizare.

Multumim anticipat, tuturor celor care ne vor sprijini in aceasta actiune.

Cu consideratie,

Personalul Spitalului Judetean de Urgenta Targoviste

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *