marți , 26 mai 2020
STIRI PE SCURT
Continuă lucrările de amenajare a noului parc din zona UM GarăOana Vlăducă, Pro România: ”Dna Anisie a compromis dreptul la educație pentru mulți elevi”Cornel Ștefan, PSD Dâmbovița:”Ne dorim o alianță nu pentru ocuparea unor funcții, pentru a face o echipă puternDâmbovița: Nu mai sunt focare de PPA la porcul domesticAdrian Țuțuianu, comentariu la un an de la alegerile europarlamentare2230 dâmbovițeni în izolare, 57 în carantină, trei cazuri noi în ultimele 24 de orePătul incendiat de trăznet la DragomireștiAccident cu două victime la CiocanestiCoronavirus 25 mai: 18283 de cazuri de la începutul pandemiei, 1193 decese, 177 pacienți la ATIA fost aprobat calendarul examenului de Bacalaureat, sesiunea de vară 2020Președintele Cornel Ștefan acuză sefi de instituții de presiuni și șantaj asupra aleșilor locali PSDDâmbovița:207 locuri de muncă disponibileCampanie de conștientizare a pacienților cu afecțiuni oncologice privind riscurile pe perioada pandemieiISU Dâmbovița-25 de intervenții, între care o misiune pirotehnicăCristian Stan, secretarul executiv al PSD Dâmbovița, a dezmințit zvonul privind candidatura la ParlamentÎn 22 de localități au fost raportate pagube produse de secetă , grindină și alunecări de terenTrenurile groazei- potențiale bombe bacteriologiceDâmbovița, criza coronavirus 24 mai: șase cazuri noi în ultimele 24 de oreCezar Preda, mesaj cu prilejul împlinirii a 145 de ani de la înființarea PNLMĂȘTI MEDICALE CU GRAD DE PROTECȚIE 99% FABRICATE LA TÂRGOVIȘTE
Home / ADMINISTRAȚIE / Ambasadorul Chinei , E.S. Jiang Yu, în vizită la Primăria Târgovişte

Ambasadorul Chinei , E.S. Jiang Yu, în vizită la Primăria Târgovişte

În această dimineaţă, E.S. Jiang Yu, ambasador Extraordinar şi Plenipotanţiar al Republicii Populare Chineze în România, a efectuat o vizită la Târgovişte. Prima întâlnire a avut loc la primărie, unde doamna ambasador a fost primită şi a avut discuţii cu primarul Cristian Stan, Părintele Vicar Eparhial Ionuţ Ghibanu şi alţi reprezentanţi ai minicipalităţii. Într-o scurtă declaraţie de presă, primarul Cristian Stan a precizat că este prima vizită pe care Excelenţa Sa o întreprinde în ţară, după ce ieri au sosit scrisorile de acreditare şi că, printr-o coincidenţă fericită, astăzi se împlinesc 70 de ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice dintre România şi China. Acesta a vorbit şi despre relaţiile de prietenie cu municipalitatea din Quiling, în luna octombrie urmând să fie semnat acordul de înfrăţire cu Municipiul Târgovişte.
Părintele Vicar Ionuţ Ghibanu a scos în evidenţă importanţa Târgoviştei ca fostă cetate de scaun şi reşedinţă a conducerii Bisericii Ortodoxe Române, fiind prezent în calitate de reprezentant al Arhiepiscopiei. La rândul său, E.S. Jiang Yu şi-a manifestat deschiderea pentru strângerea relaţiilor de prietenie, pentru dezvoltarea colaborării pe cât mai multe paliere ale vieţii economice şi sociale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *