miercuri , 21 octombrie 2020
STIRI PE SCURT
Circulație restricționată, mâine 21 octombrie, pe DN 71 Fieni-SinaiaComuna Butimanu scapă de carantină, deocamdatăDâmbovița: Indicele ratei de infectare în ultimele 14 zile a coborât la 1,51 la mieInspectorii de muncă-responsabilități suplimentare de la intrarea în vigoare a Legii nr. 55/2020Criza COVID-19: 3400 de cazuri confirmate la 29400 de testeLocotenentul jandarm Stan Silviu, locul al III-lea la “Cupa României la tir cu arcul”Contract de lucrări pentru ultimul lot al celui celui mai amplu proiect de modernizare a infrastructurii rutiere din jAlexandru Oprea și Iulian Vladu- tandemul cu care PMP Dâmbovița forțează un rezultat bun la parlamentareJandarm dâmbovițean vindecat de COVID-19, donator de plasmă pentru pacienții cu forme severe de boalăLista actualizată a școlilor, liceelor și grădinițelor încadrate în scenariul III-roșuACȚIUNEA TRUCK&BUS: Nereguli constatete la unul din patru vehicule controlate!CRIZANTEMA DE AUR – EDIȚIA 2020 SE DESFĂȘOARĂ CU RESPECTAREA RESTRICȚIILOR IMPUSE PE FONDUL CRIZEI MEDICALEBărbat strivit de un mal de pământ la CojascaCu peste zece cazuri de infectare la mia de locuitori de la debutul crizei, Dâmbovița se numără printre județele roDâmbovița: 283 de locuri de muncă disponibile în această săptămână2466 cazuri noi de infectare cu COVID-19 la puțin peste 8000 de teste efectuateAutoturism făcut scrum în parcarea unui supermarketPrimele zile cu vreme rea, primele probleme:Turiști rătăciți în munții Bucegi“Moștenirea Văcăreștilor”-termen prelungit pentru înscrierea în concursLuna națională a informării despre alimentație
Home / ECONOMIC / Ambasadorul Pakistanului- oaspetele președintelui CCIA Dâmbovița, Valentin Calcan

Ambasadorul Pakistanului- oaspetele președintelui CCIA Dâmbovița, Valentin Calcan

Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, domnul Valentin Calcan, a primit  vizita E.S. dl. Zafar Iqbal, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Islamice Pakistan în România.

Vizita a prilejuit un schimb foarte important de opinii privind situația economică, temele în discuție vizând debutul unei relații de bună colaborare dintre cele două instituții, având ca obiectiv principal deschiderea cooperării economice dintre companiile din Pakistan și cele din județul Dâmbovița.

Au fost prezentate oportunitățile oferite de județul Dâmbovița prin cele trei Parcuri Industriale de la Priboiu, Moreni și Mija, prin proiectele de dezvoltare a celor două stațiuni turistice de interes național Pucioasa și Moroeni, prin experiența companiilor noastre din domeniile industriale, legumicultură, pomicultură.

E.S dl. Ambasador a prezentat experiența companiilor din Pakistan și dorința acestora spre deschiderea comerțului astfel încât mărfurile să poată ajunge în mod direct pe piața din România.

O notă aparte a fost legată de Târgoviște. Excelența Sa a spus că a fost plăcut impresionat să descopere un oraș atât de frumos, plin de istorie. Cum prima impresie contează, am convenit că această vizită este numai primul pas în vederea stabilirii unor legături economice durabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *